Rájuk nyitottam, mit tegyek?
A 10-essel értek egyet!
Ne te agyalj azon, hogy most mit tégy!
Legyen ez a tesód gondja!!!
Nekik kellett volna az ajtót bezárniuk, akkor most nem lenne egy ilyen szitu!
Nézz a szemébe bátran, és várd, hogy ő hogyan oldja meg ezt a kínos szitut. Az ő problémája, ő hibázott, nem te!
"azt hittem megint filmeznek"
"jó.tudtam h szeretkeznek,de nem akarta, látni"
Na most akkor hogy is van ez?
Éjjel "ma 01:17" miről álmodik egy 13 éves lány? Ejnye-bejnye.
igen tudtam hogy szoktak szeretkezni,csak azt nem hogy épp akkor és ott,azért engem is kicsit elundorít a dolog,és vártam pár másodpercet,de nem jött válasz.:|
köszönöm a normális válaszokat!:)
Vagy legalább kötne egy sálat/nyakkendőt/zoknit a kilincsre, mint a filmekben szokták. :D
Egyébként nem értem miért lettem lepontozva (de már nem is érdekel), hiszen szinte mindenki azt írta utánam, amit én is, azzal mégsem volt baja a lepontozó(k)nak. Szerintem helyre kéne kicsit tenni a nővérkét is, hiszen az egy közös szoba, még szerencséje is van, hogy a húga ilyen laza és megengedné neki a dolgot, ésszerű feltételekkel (szóljon előtte vagy valami).
Tudom milyen, amikor megbolondul az ember a hormonok miatt, de azért mégse kell úgy viselkedni, mint az állatok, minimálisan uralkodjon már magán az ember és gondolkozzon. Én amúgy biztos, hogy nem is tudnék úgy lefeküdni a párommal, ha van ott még valaki a házban. Mármint tök gáz, ha bezárjuk az ajtót vagy megkérjük az embereket, hogy ne jöjjenek be egy ideig, akkor mindenki tudni fogja, hogy éppen akkor mi mit csinálunk. Én meg nem vagyok holmi qrva, engem ez zavarna. Inkább lennék együtt a párommal akkor, amikor csak ketten vagyunk, vagy ha ez sehol sem megoldható, akkor még az is jobb, ha elmennek együtt valami csendes helyre, ahol megoldható a dolog. Na mindegy, csak nem értem a nővér viselkedését...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!