Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Reggel kiakartam menni wc-re...

Reggel kiakartam menni wc-re es a nappalin keresztul lehet csak es epp anyamekra nyitottam mikozbe epp akcio volt?

Figyelt kérdés
Anyukam utanna bejott beszelgetni es elnezest kerni de ezek utan nem tudok ugy viszonyulni a dolgokhoz mint eddig pedig teljesen termeszetesnek tartom a dolgot de sose gondoltam volna h egyszer rajuk nyitok es igy 17ev utan sikerult?mit csinaljak ? Anya is tok fura , Apam meg mintha semmi nem tortent volna lehet o csinalja jol . Segitsetek kerlek
2018. febr. 10. 10:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Semmit nem kell csinálni. Majd az idő elfedi.
2018. febr. 10. 13:09
 12/17 anonim ***** válasza:
76%
Te is tegyel ugy, mintha semmi sem tortent volna. Tudom, kinos meg minden, de teged sem a golya hozott, es a felnottek is szeretnek szexelni. Akkor kene aggodnod, ha nem szeretkeznenek!
2018. febr. 10. 14:01
 13/17 anonim ***** válasza:
46%
Bemutató. Hogyan készült(él)
2018. febr. 10. 14:49
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Biztos fura meg "gusztustalan" lehetett (mármint a gusztustalan alatt azt értem, hogy az embernek a szülei az utolsók, akiket látni szeretne szex közben :D), de azért nem kéne így kiakadni miatta, hogy úristen, ezentúl nem tudsz rájuk ugyanúgy nézni, mint eddig, stb. Fogadd el, hogy a legtöbb házaspár jó esetben él szexuális életet. Az én szüleimnek szerintem az volt az utolsó alkalom, amikor én megfogantam...Személy szerint ezerszer szívesebben nyitottam volna rájuk szex közben, minthogy azt hallgassam minden nap, ahogy üvöltöznek egymással meg nekimennek a másiknak.

Szóval gondolj arra, hogy ez legalább azt jelenti, hogy szeretik egymást...Vagy legalább is nem utálják.

2018. febr. 10. 15:37
 15/17 anonim ***** válasza:
49%

Normális szülő-gyerek kapcsolatban ez a beszélgetés nagyjából így zajlik ebédtájt:

Hát, bocs, lehet, hogy ezt nem a nappaliban kellett volna.

Ja, semmi gond, 17 vagyok, nem 8, tudom, hogy szoktatok szexelni. Mi lesz a desszert?

Történet vége.

2018. febr. 10. 17:32
 16/17 anonim ***** válasza:
11%

Ha egyszer az ősök rajtakapnak, hogy éppen egy leányzóval természetfilmeztek, akkor majd azt mondod, hogy kvittek vagytok.

Egyébként egy családi ebédnél hozd szóba, tök aranyosak voltak és örülsz, hogy jól megvannak egymással.

Te meg ne akadj ki ezen. Pontosan annyira vágynak rá, mint egy fiatal. Csak figyeld meg magadon 20-30 év múlva.

2018. febr. 10. 19:25
 17/17 anonim ***** válasza:
77%
Persze, tök ideális ez a téma egy családi ebédhez. /csak irónia/
2018. febr. 10. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!