Miért baj, ha nem akarok akármilyen nyári munkát elvállalni?21/L
Megmondom őszintén, hogy rég láttam ennyire buta és életképtelen embert, mint amilyen te vagy...
Áruld már el, hogy neked mi lenne jó munkatapasztalat?!
Szerintem nekünk tök mindegy, hogy diákmunkázol vagy sem, max. néhányan felhúzták magukat, de pár nap múlva arra se emlékeznek, hogy egyáltalán volt ilyen kérdés, szóval nem itt kellene előadni, mennyire hidegen hagy ez vagy az. A szüleidet viszont érthető módon zavarja a hozzáállásod, gondolom én, nem is a jelenlegi helyzet miatt, hanem mert attól tartanak, majd az egyetem végeztével is meglesz mindig a kifogás, hogy milyen munkát miért ne vállalj el. Az álommeló pedig nagyon kevés emberrel jön szemben rögtön, meg kell lépni pár lépcsőfokot, amíg az ember eléri. A melók többsége pedig egyszerűen pénzkereset, nem mekkora nagy szakmai tapasztalat. Te azt gondolod, még most nem fogsz pénzt keresni, tartsanak csak el a szüleid. Ha ők is úgy gondolják, semmi vész.(Bár a kérdésed alapján ők azt szeretnék, ha beszállnál kicsit az eltartásodba.)
Szerintem azzal kár vitatkozni, hogy jobb otthon s@gget vakarni mindenféle címszó alatt, mint nyári munkázni, ez így van. Azt viszont nem állítom, hogy hasznosabb, akármilyen alja munkáról is legyen szó. (Az 1000Ft/napos fickót nem számítva, mert ő egy kizsákmányoló p@cs.)
Szóval szerintem itt a szüleid a jövőjüket látják, mert diploma után sem fog majd tetszeni semmi, se tanítás, se pénztározás, se recepciózás, se semmi, ülsz otthon az ő kontójukra, várva a neked is megfelelő munkát, ami valamiért soha nem fog megérkezni, max. ha csinos vagy, jön egy másik balek, aki átveszi majd az eltartásodat.
Ja én biztos álmomban végeztem hétvégi munkát anno...
Sorolom:
Kocsmákban, kávézókban hétvégi beugrós, hotel recepciós, délutánonként irodai munka angollal. Aztán nyelvtanítás, bébiszitterkedés.
Mindent lehet hétvégén csinálni, csak te életképtelen és hisztis vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!