Miért van az, hogy akármilyen jó idő van, fél nyolckor
már haza kell jönnöm, a többiek pedig még két órát
kint lehetnek?
Függ attól hogy hány éves vagy. De képzeld, nekem 16 évesen is megmondták hogy 9re otthon legyek barátom kíséretében. Nem az időjárástól függ. Annál inkább a körülményektől és attól, hogy ők ezt így gondolják jónak.
2016. júl. 10. 21:15
Jó tudni hogy vannak még olyan szülők akik foglalkoznak a gyerekeikkel, és nem hagyják este tízig csavarogni őket. Amúgy az első válaszolónak igaza van: Nagyon sokat számít hány éves vagy. Nem mindegy hogy tizenkettő, vagy tizenhat....
2016. júl. 10. 21:35
Erre nem lehet érdemben válaszolni anélkül, hogy tudnánk a korod. (Amúgy feltételezem, hogy ha 17 lennél, akkor próbálnál a koroddal is érvelni itt, szóval azon becslésem alapján, hogy 12-13 lehetsz a szüleidnek igaza van)
2016. júl. 10. 21:50
Minden jo dolog csak fel8 utan tortenik? Sztem jobb hogy kimaradsz... Talan igy ha felnossz ember maradsz.
2016. júl. 10. 21:52
Én nem rég lettem 18 éves, most jött el az a kor, hogy anyukámék nem szabnak meg egy időpontot, hogy akkorra érjek haza, ha a városban vagyok. Eddig 7-8 körülre otthon kellett lennem.
Azon kívül, hogy hány éves vagy, nem mindegy, hogy hol laksz és hol vagy éppen. Ha veszélyes a környék, meg lehet érteni a szüleidet, ha nagyon fiatal vagy, akkor is.
2016. júl. 10. 21:52
Nem értem a szüleidet. Én mindig addig maradtam amíg akartam és sosem lett semmi bajom.
2016. júl. 10. 21:57
7/20 A kérdező kommentje:
15 leszek az ősszel, falunk lakunk és szerintem nincs semmi veszély.
Én is falusi vagyok, és hidd el: veszély mindenhol van.
2016. júl. 10. 22:34
Nem is a veszély a lényeg, de alapvetően én most már felnőtt fejjel meg tudom érteni őket is. Gondolom korán fekszenek, kelnek, és ha fél 8-kor mész be, akkor is még vacsorázol, fürdesz, jössz-mész a lakásban. Én például albérletben lakom, lakótársam csaja meg rendre 10-11-kor állít be, a villany bevilágít a szobámba, a konyhában csörömpölnek, hangosak, elég zavaró tud lenni.
Mondjuk azért vasszigornak sem kellene lennie, főleg most nyáron, mikor alapból sokáig világos van, és mindenki kint van ugyanúgy este.
2016. júl. 10. 22:45
10/20 anonim válasza:
Nekedis olyan agyon féltő szüleid vanak mit nekem az egész életemet ők akarják írányítani ezért18éves koromba lépek mert ők még akor is bele akarnak mindebe kötni de mivel lány vagy jobban féltenek
2016. júl. 11. 00:04
Kapcsolódó kérdések: