Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az, hogy akármilyen...

Miért van az, hogy akármilyen jó idő van, fél nyolckor már haza kell jönnöm, a többiek pedig még két órát kint lehetnek?

Figyelt kérdés
Mit mondjak anyáéknak, hogy tovább lehessek kint? Mért kell szerintetek ilyen korán bejönni? Sokan biztos azt mondja örülnek, hogy foglalkoznak velem stb. ez igaz is, de másokkal is mégis kint lehetnek. Ha nyár van, ha tavasz mindig. A múltkor azt mondták mert másnap korán mennek dolgozni szombaton nem mennek mégis be kell jönni. Nagyon örülök annak is, hogy minden jó dologról lemaradok csak azért mert itt bent kell lenni. Szerintetek?
2016. júl. 10. 21:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Ők is tovább voltak kint ennyi idősen. Ebben biztos lehetsz.
2016. júl. 11. 01:34
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
14 évesen 22-ig kint maradhattam. Mekkora buli volt. Bicikliztünk, ökörködtünk.
2016. júl. 11. 06:48
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Hamar változtatni kell a helyzeten mert így minden buli ki fog maradni az életedből.
2016. júl. 11. 13:16
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Féltenek a szüleid, illetve szeretnének következetesek lenni a szabályokkal kapcsolatban. Megértem őket, de téged is. Nem arról van szó, hogy annyi minden történik azokban a két órákban, de bizony rossz érzéssel élheti meg azt valaki, hogy a közösségből önhibáján vagy akaratán kívül ki-kimarad dolgokból. Mert lehet, hogy születnek sztorik, poénok azokban a két órákban, amik kovácsolják a közösséget és aki kimarad belőle, az csak pislog, amikor visszaidézik ezeket.
2016. júl. 11. 18:17
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért aranyom, mert 14 éves vagy. Hiába falu ide, falu oda, nézzél meg egy híradót... Falun is ölnek, falun is erőszakolnak. Én sem engednélek. Én 22 évesen nem merek EGYEDÜL sem, meg társasággal sem, ha nem muszáj, sötétedés után kimenni. Falun sem. 22L
2016. júl. 11. 19:05
 16/20 anonim válasza:
0%
Azé hogy a kis hisztis segged ne dugja cafatosra egy fesztiválos pedo kommancs véletlenül ha sötétbe mennél simán megbotlasz mert vagányan, nem figyelsz ugye és bummmm már ott lobogsz a pélón, mint egy gyerek zászló, mert a drog rossz , érted ?
2016. júl. 11. 19:24
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, 14 évesen nem maradsz le semmiről, ha fél nyolckor-nyolckor hazaérsz. Nekem eszem ágában sem volt ennyi idősen (pedig nem volt olyan rég) kint maradni tovább, ahogy szürkült, én húztam is haza. Most 22 évesen se szeretek sötétben kint lenni. Veszély pedig mindenütt van.

Ha jó a társaság, nappal is ugyanolyan jól el lehet szórakozni.

2016. júl. 11. 20:31
 18/20 anonim válasza:
91%
18 vagyok,és még most is haza kell érnem tízre :"D én nem izélek ezen, ez van el kell fogadni,jobb a békesség. Ha elköltözöl addig maradsz amíg akarsz,affig a tanulásra koncentrálj :)
2016. júl. 11. 23:53
 19/20 anonim ***** válasza:
94%

Nekem is 8ra otthon kellett lennem 18éves koromig függetlenül évszaktól, időtől, semmiről nem maradtam le. Utána már nem szabtak határt, max mondjam meg kb mikor jövök hogy ha nem jövök és nem szólok akkor aggódjanak. Sőt örültem, bizony volt olyan ismerősünk akit a rendőrök vittek haza este (rendszeresen van gyalogos járőr nálunk, akik igazoltatnak este) vagy baja esett... A barátok napközben is barátok, akik emiatt elmorzsolódnak, azok nem is érnek semmit. 18éves korod után már magadért felelsz és azt csinálsz amit akarsz. Addig ők felelnek érted és gondolom nem akarnak este ezen aggódni, illetve rendőrökkel beszélni...

Valamint este még megvárni (meg úgyis megvárnak) aztán még vacsit adni, megbizonyosodni hogy lefekszel, jól vagy, ők pihenni akarnak.

2016. júl. 12. 15:24
 20/20 anonim ***** válasza:
24%
Igy nem fog veled történni semmi jo. Ezaz, pontozzátok le azokat akiknek van életük, éljenek a zsarnokoskodó "azértmertaztmondtam" szülők és az agymosott kölykeik.
2016. júl. 12. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!