Miért baj, ha nem akarok akármilyen nyári munkát elvállalni?21/L
Hu hogy te milyen vagy...senkiert nem vallalsz felelosseget, es tartsanak el a szuleid? Huha. Fasa csaj vagy.
Mellmeret, csipo? Van jol fizeto munka csajoknak am.
De tenyleg, bicskanyitogato a hozzaallasod.
Ne irj ki kerdest, ha nem tetszenek a valaszok.
Nem hiszem el, hogy olyan helyen laksz, ahol nem lehet elmenni senkihez akar feketen elmenni a kertjet rendezgetni, takaritani, fuvet nyirni es ne szivesebben neked fizetnenek mint a romaknak. Masreszt orakra van a kovetkezo telepules? Akkor te nem itt elsz hanem valahol Sziberiaban.
Szoval benzinkut? Bolt? Legrosszabb esetben igenis menj el apad munakhelyere heti 2 napra. Megcsinalod a matricaragasztast 2 ora alatt es elmesz. Vagy eleve fel napra mesz. Fuledbe teszed a fulest es kozben nyelvet tanulsz.
Masik lehetoseg otthon szepen megbeszeled egesz nyaron te nyalod fel a hazat, fozol minden masnap az egesz csladnak te jarsz bevasarolno. Es akkor talan senki nem fog hozongeni.
Istenem, hagyd már békén a kérdezőt.... Felfogtuk, hogy mennyire kemény munkát végzel, mert ez adatott pont.
Kedves kérdező én veled egy koru vagyok, szintén végeztem a vizsgákkal. És kb ugyanilyen helyen lakok. Én egy 30kmre lévő városba fogok át járni dolgozni(egy pizzeriaba) napi 1600ftot fizetnek. Nem sok, de szerintem megéri. Mondjuk én ide jártam 4evig suliba is, tehát már megszoktam a buszozást. Szerintem se baj, hogy azokat a munkákat nem vállalod el, értelmetlen. Keress egy nagyobb várost te is a környékeden és vegyél bérletet, így nem lesz olyan drága az átjárás. Vagy ne dolgozz, ha nem találsz megfelelő munkát. En se vállalnám el az első szembejövő f*s munkát.
"Keress egy nagyobb várost te is a környékeden és vegyél bérletet, így nem lesz olyan drága az átjárás"
Nem érted, hogy utazni sem akar??? Nem tudom mit fog kezdeni, majd ha tényleg dolgoznia kell, de ez már legyen az ő baja. :)
14# a vendeglatast is lehurrogta hogy lótifuti munka
Ismétlem más sem azt írta hogy minden f.st vallajon el, csak reagaltunk arra hogy mindenre van ellenérve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!