Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Most hogy megint szaftos...

Most hogy megint szaftos éhbérekért kell dolgozni megint elvándorlási hullám lesz?

Figyelt kérdés
szíveslátás vendéghányás szektorban 500 forintos órabérekért keresnek embereket....
2020. máj. 31. 10:20
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:

Figyelj, én szeretem ezt az országot, nem véletlenül jöttem haza.

De nehezen bírom már a nyomort..ennyi az egész.

Tanulás? 10 éve alkoholista vagyok, gyakorlatilag elittam az agyamat. Nem tudok semmit megtanulni.

2020. máj. 31. 12:38
 42/48 anonim ***** válasza:
77%

Én nyaranta Angliába szoktam kimenni dolgozni 2 hónapra mezőgazdasági idénymunkára. Heti 6 napon 12 óra munka van, viszont nagyon megéri.

Tavaly 8 hét munkával kerestem 1,6 millió forintot, amiből a költségek (repjegy, kaja, szállás) levonása után hazahoztam Magyarországra 1,3 milliót.

2020. máj. 31. 12:38
 43/48 anonim ***** válasza:
68%
42: Ez csak mese habbal.
2020. máj. 31. 13:03
 44/48 anonim ***** válasza:
70%

Értem.. Szóval sz#r a melód, sz#rul keresel, és ahelyett, hogy váltanál, listaiénál valamit stb.. a lopást látod kiútnak.

Na, ezért nem haladsz előre.

Nem jó a vendéglátás? Nemcsak az létezik.

Csak azért tenni is kellene és fejlesztened magad, amihez már nem fűlik a fogad. Ilyen felfogással bármilyen helyen dolgoznál, az se lenne jó.

2020. máj. 31. 15:30
 45/48 anonim ***** válasza:
70%

"Én a hirtelen bedöntött életszínvonal miatt panaszkodom..."

Ugyan már, nincs itt semmiféle bedöntött életszínvonal - eddig se volt életszínvonalad - eddig is itt sírtál évek óta.

Nem a propagada miatt jöttél haza, hanem azért, mert már kint nem kaptál több segélyt.

"Tanulás? 10 éve alkoholista vagyok, gyakorlatilag elittam az agyamat."

Akkor miről beszélünk? Az alkoholistának semmi pénz nem elég, elissza, mert egyre többet kíván a szervezete - nem a vírus meg amunkaadók a hibásak, hanem aki NEM SEGÍT MAGÁN!!

Amúgy nem úgy volt, hogy leszoktál???

8 nm-es szobát bérelsz? Jajj, mindjárt megsajnállak. mi egy 12 nm-es albérletben kezdtük a férjemmel, 2-es laktunk benne!!! - mégis lett lakásom.

Jut eszembe: nemrég még lakást akartál venni Kőbányán, itt mutogattad.

Ja, persze aki nem dolgozik, annak nem adnak hitelt, 10 milliód meg nyilván nem volt.

2020. máj. 31. 17:15
 46/48 anonim ***** válasza:
76%
Ja honvágyból jöttél haza mi. Nem úgy volt hogy kirúgtak a hamburgerestől, mert ott is részeges voltál, aztán meg elfogyott az osztrák segély?
2020. máj. 31. 17:18
 47/48 anonim ***** válasza:
68%

*2-es laktunk benne.

Ja, igen, 46-os, látom, Te is emlékszel rá :D

2020. máj. 31. 17:19
 48/48 anonim ***** válasza:
54%
Na, már megint nem sikerült rendesen leírni: szóval 2-en laktunk benne :-)
2020. máj. 31. 17:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!