Most hogy megint szaftos éhbérekért kell dolgozni megint elvándorlási hullám lesz?
Mi megélünk itthon is, segítség nélkül, bár hitelre vásárolt ingatlanban. Félretenni is tudunk.
Biztos lesz kivándorlási hullám, mert a turizmus mindenhol megcsappant, akinek nem volt meg a normál védőhálója, nem spórolt, az az elmúlt hónapokban hazamenekült... Majd most elindul vissza. Sok szerencsét, jó utat. Ha neked annyira fényes életed volt Grazban, miért jöttél tájékozódás nélkül haza? És miért jó mindenkit szídnod ész nélkül, a hazádban?
Azért jöttem haza mert beszoptam a kormány dumáját hogy már itthon is jól lehet élni, azért.
Az életszínvonalam összeomlott.
37nm garzon => félszoba
minőségi éhezés...
Tán utána kellett volna nézni előbb az áraknak és az általad elérhető fizetéseknek. Politikusoknak sosem hiszünk. Szerintük 47 ezer Ft-ból is meglehet élni.
Menj tovább keletebbre, aztán gyere haza újra. Értékelni fogod te még azt a félszobát. De egész nyugodtan visszamehetsz Gratzba is. Mivel csak a magyar munkáltatók köcsögök, biztos vagyok benne, hogy egy telefonhívás elég lesz a régi főnöködnek és azonnal visszavesz, még adni fog ingyen lakást is, csak, hogy költözz már vissza végre, hiszen még sosem volt jobb munkaereje Nálad. Mire vársz még?
És de, baromira ignorálod a neked nem tetsző hozzászólásokat. Mit is teszel a siránkozás helyett annak érdekében, hogy szerezz egy jó munkát? Ma hány helyre küldtél önéletrajzot? Hány órát töltöttél ma tanulással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!