Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Most hogy megint szaftos...

Most hogy megint szaftos éhbérekért kell dolgozni megint elvándorlási hullám lesz?

Figyelt kérdés
szíveslátás vendéghányás szektorban 500 forintos órabérekért keresnek embereket....
2020. máj. 31. 10:20
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
Itt mindenki mama kedvence lakást kapott fiatal? vagy mi?
2020. máj. 31. 12:01
 32/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mindenki teszi a dolgát, próbálja menedzselni az életét, anélkül hogy a gyakorit picsogná teli, hogy milyen szar is az élete.
2020. máj. 31. 12:03
 33/48 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is lesz, aki lejjebb farag a bérből, hiszen a februári bért a mostani vendég mellett lehetetlen kitermelni. Sőt, lehet, akkor kellett 5 pincér annyi vendégre, most elég lesz 2, de lehet, hogy 3 helyett fog dolgozni, ki tudja, hogy mekkora fizetésért. Nyilván addig lesz ez a helyzet, amíg nem áll vissza a korábbi vendégszám. De az is lehet, hogy aki hazajött, mert külföldön is elküldték a vendéglátásból, az most megnézi az árakat és megy vissza vagy már eleve árak nélkül is megy vissza. De az is lehet, hogy továbbra is lesz, aki kimegy külföldre, mert szintén megnézi az árakat. Szóval, szerintem nem lesz olyan nagy itthonmaradás, mint azt a kormány szeretné. Most van egy lökés, hogy aki eddig hezitált, de lenne hová kimenni, testvér, akárki, akiben megbízik és jelenleg nincs munkája, akkor inkább kiköltözik egy rövid időre és majd kiderül, hogy mennyi lesz az az idő. Aki marad? Aki eddig sem tervezte, jó helye van, nem merte meglépni, az most is marad.
2020. máj. 31. 12:04
 34/48 A kérdező kommentje:
Trollkodjatok csak. Ennyit tudtok. Röhögni a lecsúszott embereken, mert ők "hisztiznek".
2020. máj. 31. 12:14
 35/48 anonim ***** válasza:
82%
Mondja ezt az Üzlet és pénzügyek kategória első számú fötrollja...
2020. máj. 31. 12:16
 36/48 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem vicces, ahogy hisztizel, miközben többen is rácáfoltak a "nagy reménytelenségre". Te pedig egyszerűen ignorálod ezeket a válaszokat és ragaszkodsz a kis elméletedhez, hogy minden szar, mert a az ország szar. Ha nem vagy hajlandó egy fűszálat sem megmozdítani, akkor mégis mit vársz? Majd a nagy siránkozásodra itt felfigyel egy gazdag, jótékonykodni vágyó valaki is ad neked egy lakást meg kitömi a zsebed? Borzasztó komolytalan vagy.
2020. máj. 31. 12:19
 37/48 A kérdező kommentje:
Nem ignorálom. De hogy itt nincs életszínvonal az is fix. Meg kéne inkább köszönni nekünk hogy itthon szívunk..
2020. máj. 31. 12:22
 38/48 anonim ***** válasza:
78%

Mi megélünk itthon is, segítség nélkül, bár hitelre vásárolt ingatlanban. Félretenni is tudunk.

Biztos lesz kivándorlási hullám, mert a turizmus mindenhol megcsappant, akinek nem volt meg a normál védőhálója, nem spórolt, az az elmúlt hónapokban hazamenekült... Majd most elindul vissza. Sok szerencsét, jó utat. Ha neked annyira fényes életed volt Grazban, miért jöttél tájékozódás nélkül haza? És miért jó mindenkit szídnod ész nélkül, a hazádban?

2020. máj. 31. 12:22
 39/48 A kérdező kommentje:

Azért jöttem haza mert beszoptam a kormány dumáját hogy már itthon is jól lehet élni, azért.

Az életszínvonalam összeomlott.

37nm garzon => félszoba

minőségi éhezés...

2020. máj. 31. 12:26
 40/48 anonim ***** válasza:
82%

Tán utána kellett volna nézni előbb az áraknak és az általad elérhető fizetéseknek. Politikusoknak sosem hiszünk. Szerintük 47 ezer Ft-ból is meglehet élni.

Menj tovább keletebbre, aztán gyere haza újra. Értékelni fogod te még azt a félszobát. De egész nyugodtan visszamehetsz Gratzba is. Mivel csak a magyar munkáltatók köcsögök, biztos vagyok benne, hogy egy telefonhívás elég lesz a régi főnöködnek és azonnal visszavesz, még adni fog ingyen lakást is, csak, hogy költözz már vissza végre, hiszen még sosem volt jobb munkaereje Nálad. Mire vársz még?

És de, baromira ignorálod a neked nem tetsző hozzászólásokat. Mit is teszel a siránkozás helyett annak érdekében, hogy szerezz egy jó munkát? Ma hány helyre küldtél önéletrajzot? Hány órát töltöttél ma tanulással?

2020. máj. 31. 12:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!