A közigazgatásban mikorra várható a létszámstop feloldása? Igaz az, hogy lesz egy újabb leépítési hullám?
"Jo fizetesert semmit csinalni mindenki szeret, en is ezt csinalom."
Érdekes, egyetemen tanszéki mérnökként én pont az ellenkezőjét tapasztalom. A fizetés minimálbér, nem nevezném jónak!
Véleményem szerint nem a semmittevés a feladatköröm :)
Hetente 2 napot vagyok reggel 7.20-tól este 19-ig, 2 napot 16-ig, illetve pénteken 12-ig, a 20 órányi előadás/hét + 2 óra konzultáció + előkészületek + 3 szakdolgozatos + projektek, stb.
"Jo fizetesert semmit csinalni mindenki szeret, en is ezt csinalom"
Én is ezt tapasztalom, csak fordítva.
Versenyszférában a hónap egy részében volt annyi munkám, hogy kitöltötte a napi 8 órát, egy részében pedig "fagyizni" jártam, mindezért annyit kerestem, hogy tudtam lakást venni. Túlórát nem ismertem, és a gyomorgörcsöt sem.
Közigazgatásban megőszültem, nem keresek annyival többet, és belefulladunk a melóba.
Na erre varrjál gombot! :)
Nem várok kritikát, nem azért írtam le, csak azért, hogy lásd a másik oldalát is az éremnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!