Szerinted lesz-e második hullám, vagy eltűnik a koronavírus a korlátozások feloldásával?
Én attól félek, hogy lesz és akkor már nem lesznek korlátozasok hanem valós veszély mellett kell majd munkába járni és a maszk lesz az egyetlen ami némi védelmet adhat. Azt meg már ott sem hordja mindenki ahol közelező lenne. :(
Én jól éreztem magam a home office alatt. Az utóbbi éveim legboldoglabb legnyugodtabn időszaka volt
Szivesen megismételném. De tizezres beteg szám felett nagyon nem értekelnem a megszokott életet.
50% az esély rá, hogy lesz második hullám, amikor az influenza szezon is megjelenik, így az influenzásra is rámondhatják, hogy koronás, mert a tünetek többsége megegyezik, meg valószínüleg nem fog csak úgy eltűnni, ha ez tényleg igaz, akkor meg van rá az esély, hogy enyhébb lesz, hiszen ismerjük az alapvető védekezési szabályokat.
De az is lehet, hogy egyáltalán nem lesz 2. hullám, ha a SARS és a MERS vírusokat nézzük, amelyek egy évben jelentek meg, fertőztek, majd eltűntek, a covid, pedig a SARS vírus "rokona".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!