Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Más is szenved ilyen jellegű...

Más is szenved ilyen jellegű tünetekkel?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Én nem tudom mi kerülget. Kb. másfél hete vagyok benne, de már most ki vagyok tőle. Kezdődött a száraz köhögéssel, amitől aludni sem tudtam, majd jött a torokfájás. Tegnap este elviselhetetlen derékfájdalom, amitől szintén nem tudtam elaludni, ez párosult durva hasmenéssel.

Ezek ma reggelre ahogy aludtam egy keveset maguktól elmúltak. Nem tudom mi jöhet még…..

Más is van ezzel így?

19/L

ma 11:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Járvány van. A vírus "végig megy" az egész szervezeten. Van aki ágynak esik tőle, lázas lesz. Téged nem gyengít le ennyire.
ma 11:51
 2/3 A kérdező kommentje:

Tényleg inkább lettem volna lázas, mint ez, mert ahogy tegnap este elkezdett a semmiből fájni a derekam, azt az ellenségemnek sem kívánom, meg azt a gyomorcsikarást sem.

Viszont én kaptam influenza elleni védőoltást.

ma 11:55
 3/3 anonim ***** válasza:

én 1 hétig voltam extrém szarul, úgy h nálam mindig is a betegség kb 1,5nap (volt de a második nap már feleannyira se voltam beteg mint az elsőn)

örülj neki h semmi komoly bajod nem lett és h hamar elmult, köhögésem nem egy honapig tartott még után időszakosan

ma 14:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!