Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Aranyérműtét után mire számítsak?

Aranyérműtét után mire számítsak?

Figyelt kérdés
Külső és belső 4. stádiumú aranyerek, most lesz lézeres műtétem. Nagyon félek az utána következő napoktól! Légyszi írjatok tapasztalatokat, hátha megnyugszom kicsit.

jan. 19. 07:24
 1/3 anonim ***** válasza:
76%
Engem pénteken műtöttek, Ligasure eszközzel 3. stádiumban. A műtét alatt nagyon jót aludtam, utána szédelegtem az altatótól. Aznap este eléggé fájt, de flector porral tudtam aludni. Azóta nem vészes, csak a székelés fáj kicsit, előtte is inni kell fájdalomcsillapítót és akkor elleszel. Ülni, menni tudok.
jan. 20. 13:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Titeket ehhez rendesen elaltattak? Vagy csak kábítottak? Azt hittem helyi érzéstelenítésben csinálják , kivéve, ha külön kéri a beteg az altatást.
febr. 12. 21:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem mély szedació volt, gyakorlatilag aludtam csak lélegeztetni nem kellett
tegnap 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!