Külső trombózisos aranyérműtéte fájt már valakinek? Végbélrepedése meggyógyult már valakinek magától? Tehát műtét nélkül?
Elméletileg csak kellemetlen érzést lehetett volna éreznem, de én kb. a közepétől éreztem hogy égetnek. Mivel a műszer amivel elégetik az eret vagy összezárják a sebet nem működött, elővettek egy másikat. (Hallottam amikor az asszisztens mondta az orvosnak, hogy ő már szólt a másik orvosnak hogy nem működik). És attól fogva végig éreztem hogy égetnek és összerándultam műtét közben. Az egészet úgy adták elő mintha én nem bírnám a fájdalmat. Pedig addigra már elmehetett az érzéstelenítő hatása, de ugye a műtétet be kellett fejezni valahogy.
Amikor szóvátettem hogy mennyire fájt a műtét és hogy mi volt ez az egész, azt mondták hogy egyénenként változó hogy mit érzünk fájdalomnak, és kinek mi a fájdalomküszöbe. De érdekes módon a kontroll vizsgálatért már nem kértek el pénzt. Szóval érezhették, hogy valami nem stimmel. Továbbá nekem magas a fájdalomküszöböm, ezt biztosan mondhatom. Sajnos meglett a következménye ennek az eljárásnak, nem gyógyult be a heg, kialakult egy krónikus seb. Azóta voltam másik proktológusnál másodvéleményért, elmondta hogy rossz helyen is vágtak, olyan helyen ahol magától is repedne a végbél, így sokkal nehezebben gyógyul. Ennek öt éve és azóta is küzdök a problémával. Újra műtetni nem akarom, fenti okokból kifolyólag. Az egyik legjobb proktológusnál voltam magánrendelésen, mégis így jártam…
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!