Most hogy megint szaftos éhbérekért kell dolgozni megint elvándorlási hullám lesz?
Egyszerű, nem kell annyiért odamenni. Aztán ha sorbaállnak a vendégek az ajtóban, és nincs mosogató, akkor lesz több is az az 500.
Arról nem beszélve, hogy törvénytelen is.
De most sok a jelentkező ezért az étteremtulajok dörzsölik a tenyerüket és a lehető legkisebb bért adják.
A 500 forintos órabér kb. mamahotelre van szabva.Anyád fizet mindent, neked meg kell valami zsebpénz megélni.
Szaftos balkán.
Nekem a munkahelyemen semmi változás nem történt, sőt, én a nagy szigorítások közepette is bejártam heti 1-2x dolgozni, a többi home office volt.
Az, hogy rossz helyen dolgozol, a te bajod.
Jólvan négyeske. Ez egy dzsungel ami itthon van. Az államra nem számíthatsz, a munkaadók köcsögölnek.
Hát rendben, akkor elmegyek lopni.
Majd most is kimennek sokan mert egyszerűen nevetséges pénzeket kínálnak. Én is nagyon gondolkodom hogy visszamegyek Grazba.
500 forintos órabéréből alig lehet kihúzni az élelmiszerköltséget. Tehát hogy legyen mit enni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!