Most hogy megint szaftos éhbérekért kell dolgozni megint elvándorlási hullám lesz?
Figyelt kérdés
szíveslátás vendéghányás szektorban 500 forintos órabérekért keresnek embereket....2020. máj. 31. 10:20
21/48 anonim válasza:
500as órabér valóban vicc kategória a vendéglátásban (ha igaz egyáltalán, én nem tapasztalom ezt). Viszont azért azt is lássuk be, hogy egy lángosozóban dolgozó konyhalánynak a havi 350 nettó + lakhatás pedig a másik oldalról vicc (tavalyi adat jóbarátomtól). Szóval a kettő között kéne lenni az igazságnak.
22/48 A kérdező kommentje:
A válság óta döntötték be így a béreket utolsó, havi 300 órával biztos lehetett amúgy 350 et is keresni, én nem akarok napi 14 órát dolgozni.
TUdom hogy sok magyarnak arra áll fel a farka hogy egész nap dolgozhat, én nem vagyok ilyen.
2020. máj. 31. 11:39
23/48 anonim válasza:
De gondolom Grazban egyszer csak sztahanovista lett belőled, ugye?
Ott se lehet láblógatni, hiába magasabb a fizetés.
24/48 anonim válasza:
jaj Balázska, ahány évet itt az oldalon töltöttél a hisztirohamaiddal az oldalon, már bármit kitanulhattál volna, fejleszthetted volna magad hogy kezd valamit magaddal. De neked kényelmesebb a langyosfosban ücsörögni, és mindenki mást hibáztatni saját magadon kívül hogy nem vitted semmire.
25/48 A kérdező kommentje:
Tudod annyi a különbség hogy Grazban egyedül béreltem garzont, megéltem és félre is tudtam rakni, napi 8 óra munkával.
Itthon 8 óra munka 8 nmes szobára elég, meg tengődésre.
2020. máj. 31. 11:45
26/48 anonim válasza:
Mikor indulsz? Kimenjünk az állomásra integetni?
27/48 A kérdező kommentje:
Ennyit tudtok,szemétkedni, gúnyolódni?
hazajöttem mert beszoptam a Rogán propagandát hogy jólét van már itthon is..van a francokat.
Ugyanaz a balkáni ország vagyunk ami voltunk.
2020. máj. 31. 11:50
28/48 anonim válasza:
Na látod, akkor irány vissza. Ne poshadj itt a cicabalkánon.
29/48 anonim válasza:
Biztos dörzsölik a tenyerüket két hónap nulla bevétel után, a bevált csapat nagy részének elvesztése után és egy harmatgyenge szezon előtt...
30/48 anonim válasza:
Össze dobjuk neked az útiköltséget Gratz-ba. Mindenki aki unja már az oldalon a hisztimaratonjaidat, bedob 10Ft-ot, és már mehetsz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!