Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Álláskeresők, akik már a...

Álláskeresők, akik már a koronavírus előtt is munkanélküliek voltatok, hogy viselitek a jelenlegi helyzetet?

Figyelt kérdés

Már fél éve keresek aktívan állást. A koronavírus előtt se voltam könnyű helyzetben az álláskeresés során, de legalább a korlátozások előtt hívtak interjúkra.

Jelenleg viszont alig van olyan hirdetés, amire jelentkezni tudnék, amire pedig jelentkezek többnyire semmi visszajelzést nem kapok.

Ti hogy álltok az álláskereséssel?

2020. ápr. 19. 20:07
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, pontosan, én is ezt mondom :D Hogy huszonévesként némi tapasztalattal előbb felvesznek, pedig akikkel beszélgettem a kortársaim közül, senki nem tervez hosszú távra, mind lelép, ha lesz jobb, vagy nem fejlődik úgy, ahogy tervezte, vagy bármi. Szerintem egy 50+-os már nyugalmat és kiszámíthatóságot szeretne (legalább is az ennyi idős ismerőseimen és munkatársaimon ezt látom), és addig marad, amíg nyugdíjba nem megy. Azaz, addig BIZTOS számíthatnak rá.
2020. júl. 14. 23:42
 42/44 anonim ***** válasza:
100%
#41 én is ezt látom, és ismerem magamat annyira hogy tudjam, én nem akarnék évtizedeket eltölteni egy helyen. de amúgy ez a diszkrimináció nyugaton nincs, itt az életkor nem számít egyáltalán. és az embereknek van is kedve dolgozni! nem egy olyan munkatársam van akik már bőven nyugdíjasak lehetnének, de inkább dolgoznak, nem is igazán a pénz miatt, hanem mert miért ne. otthon meg alig várja mindenki hogy végre nyugdíjba menjen
2020. júl. 14. 23:57
 43/44 anonim ***** válasza:
100%

Ne szégyelld!

Amúgy a keddi tapasztalatom azt mutatja, hogy most leginkább a buta, irányítható emberek kellenek pl. betanított munkára.

Ugyanis egyedül én írtam meg 100%-ra a tesztet, körülöttem tele volt a helyiség írni-olvasni-számolni nem tudó emberekkel....mégis belőlük vettek fel 2(!)-t!!!

60ból 2 embert amúgy...vicc...

2021. jan. 21. 12:09
 44/44 anonim ***** válasza:
Bocs, ezt nem ide szántam.
2021. jan. 21. 12:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!