Egyiknapról a másikra elvesztettem az állásomat a jelenlegi helyzet miatt, nem tudom fizetni az albérletet, elküldhet a tulajdonos?
2 havi kaukciót kifizettem amikor beköltöztem (Januárban)
Szerintetek megkérhetem a tulajt hogy egy hónapot fedezhetnénk-e a kaukcióból? Addig próbálok találni valami munkát.
Kérheted, de nem köteles belemenni.
Meló kell? Vagyonőr cégek és a sereg mindig keres embert.
A veszélyhelyzet végéig leállították a kilakoltatásokat, úgyhogy igazából azt csinálsz, amit akarsz.
Csak egy dolgot nem: a kaució szót nem írhatod kaukciónak!
Mindenképpen beszéld meg vele. Nekünk is van kiadva lakásunk, azért adtuk ki a sajátunkat, hogy olcsóbb kisebb albérletbe lakjunk ezáltal spórolunk havi 30 ezret.
Gondolj bele, hogy arra a pénzre a bérbeadó is számít aki sokat dolgozott a lakásodért.
Beszélj vele, nem hülyék ők se, látják a kialakult helyzetet. Mi megengedtük, hogy a kaucióból 1 hónapot feléljen és később apránként visszafizeti.
Minket tegnap hivott a tulaj.
Első kérdése az volt hogy vagyunk? Egeszsegünk hogy van?
Utana rátért miujság a munkahelyekkel, ha leállás lesz mi lesz.
Párom mondta hogy neki fizetetlen szabadság, nekem nem tudjuk még, a cég nem igazán szeretne leállni.
Szóval nálunk eleve a tulaj érdeklődött hogy hogy vagyunk.
Bár bármikor hívjuk vagy hív az első kérdés mindig ez hogy hogy vagyunk :)
Igen utolsónak sajnos igaza van, felhívtam a tulajt, de azt mondta ha nem fizetek időben kirak...
Rettentően elszomorító, hogy néhányan milyen embertelenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!