Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Álláskeresők, akik már a...

Álláskeresők, akik már a koronavírus előtt is munkanélküliek voltatok, hogy viselitek a jelenlegi helyzetet?

Figyelt kérdés

Már fél éve keresek aktívan állást. A koronavírus előtt se voltam könnyű helyzetben az álláskeresés során, de legalább a korlátozások előtt hívtak interjúkra.

Jelenleg viszont alig van olyan hirdetés, amire jelentkezni tudnék, amire pedig jelentkezek többnyire semmi visszajelzést nem kapok.

Ti hogy álltok az álláskereséssel?

2020. ápr. 19. 20:07
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszerűen feladtam egy időre. Annyi felesleges, megalázó interjún voltam már, amik után legszívesebben sírtam volna, hogy most örülök kicsit, hogy nyugiban lehetek és nem kell ezzel foglalkoznom. Persze, ezt nem teheti meg mindenki.
2020. ápr. 19. 20:51
 2/44 anonim ***** válasza:
85%
nem tudom, Mo-n ez opció-e, de itt Angliában az áruházláncok kétségbeesetten veszik fel az embereket tömegével, mert nagyon megugrott az online vásárlók és vásárlások száma. kell az ember, aki összeszedi, becsomagolja és kiszállítja a rendeléseket.
2020. ápr. 19. 21:36
 3/44 anonim ***** válasza:
92%
Itt a Spar vett fel nagyobb mennyiségű embert. Viszont a drága kormány különadót vet ki a nagyobb kereskedelmi cégekre a veszélyhelyzet mistt, így akit most vették fel inkább kirúgják. Éljen a munkahelyteremtés.....
2020. ápr. 20. 00:17
 4/44 A kérdező kommentje:

Én jelentkeztem a Tescóba, de nem hívtak be interjúra. Tesóm a közeli Pennybe, de őt sem.

Nyilván jól megválogatják, hogy kit vesznek fel, ha nincs tapasztalatod a kereskedelemben, akkor kevés esélyed van.

2020. ápr. 20. 08:06
 5/44 anonim ***** válasza:
96%

sajnalom. Hasonlo szitu

Erdekes mas orszag mind tudja segiteni a munkanelkulieket de a magyar kormany tesz ra magasrol.

Hogy olyan hűlyek az emberek h. nem látják?

Mert az atlag magyar egy onzõ irigy, aki csak akkor veszi észre a bajt ha õt éri a csapás.

2020. ápr. 20. 08:13
 6/44 anonim ***** válasza:
91%
3-as! Nem rúgják ki őket. Csak megvonták a bruttó 400ft/ órás juttatást! Amit a koronavírus miatt adtak pont... 25 ezer forintott jelentett pluszba! Így jött ki a 190 nettó havonta. Azt igérték, hogy amíg tart a járvány adni fogják. Orbánék megadóztatták őket, tessék!
2020. ápr. 20. 08:44
 7/44 anonim ***** válasza:
96%
jesszus. na most örülök igazán, hogy leléptem Mo-ról :D egy éve se vagyok kint, de az itteni kormány már többet segített nekem mint a magyar valaha
2020. ápr. 20. 10:02
 8/44 anonim ***** válasza:
96%

Én is feladtam. Koromnál és egészségi állapotom miatt eddig sem volt sok esélyem. A koronavírus miatt most meg már teljesen esélytelen lettem.

Szomorú, hogy kormányunk szinte mindenkire gondol, de ezt a réteget teljesen magára hagyta.

2020. ápr. 20. 10:04
 9/44 anonim ***** válasza:
93%
Igazából a kormányt a drágalátos nyuggereken kívül senki sem érdekli.
2020. ápr. 20. 11:10
 10/44 anonim ***** válasza:
100%

6-nak!

[link]

2020. ápr. 20. 12:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!