Álláskeresők, akik már a koronavírus előtt is munkanélküliek voltatok, hogy viselitek a jelenlegi helyzetet?
Már fél éve keresek aktívan állást. A koronavírus előtt se voltam könnyű helyzetben az álláskeresés során, de legalább a korlátozások előtt hívtak interjúkra.
Jelenleg viszont alig van olyan hirdetés, amire jelentkezni tudnék, amire pedig jelentkezek többnyire semmi visszajelzést nem kapok.
Ti hogy álltok az álláskereséssel?
Én jelentkeztem a Tescóba, de nem hívtak be interjúra. Tesóm a közeli Pennybe, de őt sem.
Nyilván jól megválogatják, hogy kit vesznek fel, ha nincs tapasztalatod a kereskedelemben, akkor kevés esélyed van.
sajnalom. Hasonlo szitu
Erdekes mas orszag mind tudja segiteni a munkanelkulieket de a magyar kormany tesz ra magasrol.
Hogy olyan hűlyek az emberek h. nem látják?
Mert az atlag magyar egy onzõ irigy, aki csak akkor veszi észre a bajt ha õt éri a csapás.
Én is feladtam. Koromnál és egészségi állapotom miatt eddig sem volt sok esélyem. A koronavírus miatt most meg már teljesen esélytelen lettem.
Szomorú, hogy kormányunk szinte mindenkire gondol, de ezt a réteget teljesen magára hagyta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!