Miért kell nekem könyörögnöm hogy felvegyenek dolgozni?
Én nem tudom hogy miért müködik így a munkaerőpiac vagy a munkakeresés de ha valaki akar dolgozni akkor annak igenis biztosítani kell munkát hogy megtudjon élni. Én nem véletlenül tanultam 3 évet a 12 osztály után hogy legyen szakmám amihez értek. Nyilván nem fogok újra tanulni mert amikor ezt a szakmát tanultam ami a épületgépész technikus azt mondták hogy ezzel ellehet helyezkedni. Sajnos nem tudok vele mert a cégek sokszor nem jeleznek vissza. Igy már nem is foglalkozok a munkakereséssel mert ha nem akarjàk a cégek hogy dolgozzak akkor nem dolgozok csak így meg munkanélküli vagyok és a szüleim tartanak el és már elég régóta de nem fogok könyörögni már a cégeknek hogy vegyenek fel dolgozni. Nekem ebből már elegem van hogy a fiatalokat sehol vagy alig akarják alkamazni a tanult szakmájukban.
24/f
80# nagyon buta vagy! Világosan megmondtam, hogy folyamatosan jelentkezem mindenhova. Te meg csak azon rágod magad, hogy miből fogok élni ha elfogy a pénzem.
Kárörvendő kis piti vagy.
Az hogy te találtál munkát mindig, örülj neki, én is találtam egy nap alatt is, de most nem.
Te, te vagy, én meg én vagyok. Más élethelyzet, más életkor.
Egyetlenegy kifogást nem írtam, még figyelmesen olvasni sem tudsz.
Én a kérdezőnek adtam tanácsot, hogy nem szabad feladni, folyamatosan jelentkezni kell, erre te osztod az észt, hogy aki nem talál munkát az nem is akar dolgozni, úgy, hogy semmi tapasztalatod nincs ezen a téren.
Tudod kerülhetsz még rosszabb helyzetbe is mint én, de nem kívánom, bár rohadtul megérdemled. Akkor tudnád csak meg igazán hogy mi az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!