Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért kell nekem könyörögnöm...

Miért kell nekem könyörögnöm hogy felvegyenek dolgozni?

Figyelt kérdés

Én nem tudom hogy miért müködik így a munkaerőpiac vagy a munkakeresés de ha valaki akar dolgozni akkor annak igenis biztosítani kell munkát hogy megtudjon élni. Én nem véletlenül tanultam 3 évet a 12 osztály után hogy legyen szakmám amihez értek. Nyilván nem fogok újra tanulni mert amikor ezt a szakmát tanultam ami a épületgépész technikus azt mondták hogy ezzel ellehet helyezkedni. Sajnos nem tudok vele mert a cégek sokszor nem jeleznek vissza. Igy már nem is foglalkozok a munkakereséssel mert ha nem akarjàk a cégek hogy dolgozzak akkor nem dolgozok csak így meg munkanélküli vagyok és a szüleim tartanak el és már elég régóta de nem fogok könyörögni már a cégeknek hogy vegyenek fel dolgozni. Nekem ebből már elegem van hogy a fiatalokat sehol vagy alig akarják alkamazni a tanult szakmájukban.

24/f

2019. nov. 5. 10:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 anonim ***** válasza:
82%
#21 A diakhitel torlesztes a hallgatoi jogviszony fennallasa alatt szuneteltetheto, a jogviszony megszuneset kovetoen 6 honappal kell elkezdeni torleszteni, alamint lehet kerelmezni csokkentett reszletfizetest, igy havi 10-15 eft a diakhitel koltsege. Netto baromsagot, krealt hulyeseget irtal le.
2019. nov. 5. 13:34
 32/82 anonim ***** válasza:
100%
Ez van mikor 24 évesen kinyilik az ember csipája, és rájon hogy mégsem úgy van a világ ahogy elkepzelte
2019. nov. 5. 13:38
 33/82 anonim ***** válasza:
78%

36, én vagyok a 21-wa.

Miben írtam baromságot?

Ráadásul, egy szót sem írtam diákhitelről :P

Nekem is van, és a véleményem is megvan róla, de nem írtam le, és most sem teszem, mert egyrészt nem ez volt az alapkérdés, másrészt ahogy láttam, később se ment afelé, hogy ez releváns lenne itt...

2019. nov. 5. 14:28
 34/82 anonim ***** válasza:
100%
Semmi nem jár. Ha neked lenne egy céged, amelybe a saját pénzedet fektetted, akkor ha választhatsz egy tapasztalt, referenciákkal rendelkező ember meg egy pályakezdő között, akár bérigényben is hasonlóak, akkor örülnél neki, ha az állam azt mondaná, hogy köteles vagy felvenni a pályakezdőt?
2019. nov. 5. 14:50
 35/82 anonim ***** válasza:
100%

Ja látom, közben cenzúrázzák a válaszokat, így változnak a számok.

Nos pont ennél a kérdésnél nem kéne, mivel az egész kérdés értelmetlen, a társadalom alapvető működésével szembe menő kérdéseket vet fel.

Erre amúgy sincs jó válasz, a kérdezőnek magának kell változtatnia a mentalitásán a saját érdekében.

2019. nov. 5. 14:51
 36/82 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, jó szakmád van, hidd el, mert keresik, tudok ajánlani állásokat, ahova be tudnád adni a jelentkezésedet de készülj, hogy ezek sajnos Budapestiek. Nem tudom, hogy hova valósi vagy, de Budapesten nagyon sok a lehetőség a technikusid ként!

Vidéken ne nagyon keress, mert csak 1-1 állás van minden nagyobb városban, tapasztalat. :(

2019. nov. 5. 15:48
 37/82 anonim ***** válasza:
100%

Nem igaz,hogy csak protekcióval lehet hanem állandóan állàsbörzékre kellene járni az átlag fiatalnak,szakma tanulás mellett elmenni azonnal amint lehet dolgozni gyakornokként.

Utána kell járni nem megvárni a végzéssel és utána pályázni mert KÉSŐ.

Egyetemisták is ezt nem fogják fel,hogy amint mellette DOLGOZNI kell,kiszamolo bloggon is ezt írják,nem bulikázni kell hanem elmenni dolgozni.

2019. nov. 5. 15:52
 38/82 anonim ***** válasza:
100%

"nem azért irkálnak ide, hogy segítsenek, hanem hogy fikázódhassanak, hogy te mekkora loser vagy és elmagyarázzák neked, hogy életképtelen is vagy hogy nem vesznek fel sehová. Szemellenző nélkül képtelenek élni."

A kérdező meg a hozzád hasonló életképtelen gyökerek azok, akik nem kérdést feltenni, hanem nyivákolni járnak ide. Mert egy 12éves értelmi szintjén vagytok.

2019. nov. 5. 16:02
 39/82 anonim ***** válasza:
95%

38-as teljesen igazad van.

Borzalmasak itt egyesek,gyerekek akkor elmondom.

1. Ez nem a gusztustalan kádár korszak ahol volt ,,munkád" mindig, ami kapun belüli munkanélküliség volt,ennek isszuk a levét anyagilag is mert akkora adósságot csináltak a majom kommunisták,hogy ihaj.

2. Kapitalizmus van,semmi se jár,ennek vége.

Mit tudsz nyújtani,miért téged vegyenek fel.

Tehát folyamatos fejlődés,teperés,önképzés szabadidőt feláldozva,meg világlátás.

A mai fiatalság meg a magyarok 90%-a olyan életből felmentett világtalan,hogy fogom a fejem.

Iskola,legyen az egyetem vagy szakma azonnal keresni kell félév után gyakornoki helyet azonnal és dolgozni heti min. 20 órában.

Ez van a munkáltatókat csak az érdekli mennyi év gyakorlatod van mennyire illesz a csapatba mennyire tudsz idegennyelv(ek)et,mennyire vagy hatékony munkaerő,milyen vonzó magas presztízsű cégeknél dolgoztál vagy gyakornokoskodtál.

A többit senkit nem érdekel,old meg.

Ti kit vennétek fel akinek van több gyakorlata vagy a pályakezdőt?

Szerintem egyèrtelmű.

2019. nov. 5. 16:09
 40/82 anonim ***** válasza:
95%

Jah meg a másik azt kell tanulni amire kereslet van,erőszakkal is ha jól esik nyomni kell.

Ha alpinistát fizetik meg akkor erőltetem bármi áron nem érdekel tériszonyom van akkor leküzdöm megoldom.

Azt kell tanulni ami piackèpes amit keresnek vagy lehet itt sírni.

Jah meg nem elèg piacképes szakma mellette ahogy írtam gyakorlat kell végzés előtt.

2019. nov. 5. 16:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!