Miért nézik le sokan a szakmunkásokat?
"Kimondottan az informatikáról volt szó."
Nem, te az informatika egy kis szegmenséről beszéltél, amit úgy hívnak, hogy játékfejlesztők.
Amúgy azt hittem, hogy mondogatni kell a szakmákat amik feleslegesek, mert meg volt korábban nélkülük az emberiség.
"Hagyjuk szerintem..."
Miért zavar, hogy már nem vagy fiatal és elrobogott melletted a technológia?
"Miért, szerinted 20-30-40 éve hogy fértek hozzá az emberek a pénzükhöz a bankjukban??"
Az feltűnt, hogy 2019-t írunk. Szerinted vannak a bankoknak alkalmazottaik, akik naponta könyvelik minden számláról a pénzmozgást, a tőzsde másodpercenkénti változását, részvények értékét, birtokosait, stb?
"Én átlagban leszámítva havi 600 ezret és ebböl lejön havi 50 ezer ft egyéni vállalkozásban. Napi 6 órát dolgozok heti 5-6 napban."
Köszönöm.
Ezek szerint te ennyit diplomával nem tudsz vagy nem akarsz keresni. Nincs ezzel semmi gond.
Sokan vagyunk akik hasonló összeget szellemi munkával keresünk. Nem nézek le senkit.
38:
Az lehet, csak nem heti 30 óra munkával, hanem 50-50-al,
# 36
Most szerinted attól, hogy 30 éve volt valami az igaz lesz most?
Értem én, hogy te szereted ezeket a nosztalgikus élményeket, de szembe kell vele nézni, hogy igen nagyon drasztikus következményei lennének, hiszen ilyen hír hallatára pánik törne ki, az emberek többsége ki akarná venni a pénzét, viszont egyetlen bankfiókban sincsen akkora készpénzállomány, hogy ki tudják fizetni a környéken lévő ügyefeleiknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!