Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nézik le sokan a szakmun...

Miért nézik le sokan a szakmunkásokat?

Figyelt kérdés
Nagyon sokan lenézik, nekem van diplomám is és szakmunkás végzettségem is és ebben dolgozok és nem a diplomás munkakörben. Azért az embernek a napi életét a szakmunkások teszik könnyebbé. Például nem lenne út amin tudnak közlekedni a kocsik ha nem lennének útépítők. Vagy nem lenne szépen lefestve semmi ha nem lenne szobafestő. És még sorolhatnám.
2019. okt. 5. 09:45
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, hány szakmát tudsz felsorolni, amelyikből meg tudnànak élni 1000 vagy 2000 éve? A szakmák is ugyanúgy alkalmazkodnak, semmivel sem jelent nagyobb biztonságot vagy nélkülözhetetlenséget.
2019. okt. 5. 13:00
 22/47 anonim ***** válasza:
90%

17:

Miért, szerinted 20-30-40 éve hogy fértek hozzá az emberek a pénzükhöz a bankjukban??

2019. okt. 5. 14:23
 23/47 anonim ***** válasza:
100%
Értelmezd a kommentemet . Eszközöket anyagokat írtam és gépeket amiket terveznekkitalalnak , ha tudsz gondolkodni nem csak reagálni ostobaságokat akkor rá jössz hol csúszott a hiányos érvelésed .
2019. okt. 5. 14:25
 24/47 anonim ***** válasza:
52%

Én azt mondom, informatika nélkül simán meglennénk.

30 évvel ezelőtt itthon kb 0% volt a mostanihoz képest az informatika a lakossági felhasználásában, mégis azt mondom, semmivel nem volt rosszabb, sőt.

Kevésbé romlott az emberek szeme, kevésbé fajta a háta, nyaka, stb,?stb.

2019. okt. 5. 14:28
 25/47 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látom itt azért komoly fogalom zavarok vannak.

Ne keverjük már a gyári szalag melletti betanított munkást, meg a 8 osztályos szakképzetlen utmunkást egy szakmunkással.

Egyébként dolgozhattam már jópár szakmunkassal, sohasem tapasztaltam lenézést. Ellenben jópár diplomásnál, főleg az 1. generációs diplomásoknál igen.

2019. okt. 5. 14:32
 26/47 anonim ***** válasza:
100%

"Én azt mondom, informatika nélkül simán meglennénk."

Persze, hogy meg lennék az emberek évezredekig megvoltak áram nélkül is, csak az emberek nem szivesen mondanànak le olyan dolgokról, ami könnyebbé teszi az életüket.

2019. okt. 5. 15:13
 27/47 anonim ***** válasza:

26:

A világítás mondhatni létszükséglet, egy telefonos applikáció nem az.

2019. okt. 5. 15:20
 28/47 anonim ***** válasza:

"A világítás mondhatni létszükséglet"

De nem az elektromos, 500 éve nem voltak villanyszerelők és a világ nem omlott össze. Ahogyan Cnc gépkezelő vagy autószerelő nélkül is megvoltak.

Lehet úgy élni, ahogyan 100 éve, minden rokon ugyanabban a faluban él, mindenki ismer mindenkit, csak azok az idők elmúltak. Nekem tetszik ez az a módszer, hogy most itt írok neked egy applikáción keresztül.

2019. okt. 5. 15:30
 29/47 anonim ***** válasza:
100%

"nekem is van diplomám mégse dolgozok benne mert többet fizetnek már egy szakmunkásnak mint egy dunát rekesztő diplomásnak."

Mennyit keresel havonta és hány óra munkával?

2019. okt. 5. 15:41
 30/47 anonim ***** válasza:

28:

Hogy jön ide most az autószerelő??

Kimondottan az informatikáról volt szó.

2019. okt. 5. 16:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!