Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nézik le sokan a szakmun...

Miért nézik le sokan a szakmunkásokat?

Figyelt kérdés
Nagyon sokan lenézik, nekem van diplomám is és szakmunkás végzettségem is és ebben dolgozok és nem a diplomás munkakörben. Azért az embernek a napi életét a szakmunkások teszik könnyebbé. Például nem lenne út amin tudnak közlekedni a kocsik ha nem lennének útépítők. Vagy nem lenne szépen lefestve semmi ha nem lenne szobafestő. És még sorolhatnám.
2019. okt. 5. 09:45
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
100%
Az útépítők nem szakminkások, hanem hat osztályt végzett betanítottak.
2019. okt. 5. 09:46
 2/47 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy tipp, de lehet azért mert sok az alkesz kókler kókányoló.
 3/47 A kérdező kommentje:
A fizetés is jó mert egyéni vállalkozásban dolgozok és rengetek munkám van.
 4/47 A kérdező kommentje:
Én nem a betanított munkásokra gondolok akiknek csak 8 általános van meg.
2019. okt. 5. 09:47
 5/47 anonim ***** válasza:
100%
Én sem.
2019. okt. 5. 09:54
 6/47 anonim ***** válasza:
100%
Mert sok nyíltan ostoba alkesz szakadt primitív , mernökök oktatók tervezők tesztelők n3lkül nincs út sem gep sem gyár ami előállítja azokat az anyagokat eszközöket amiket a keccsölők használnak .
2019. okt. 5. 10:07
 7/47 anonim ***** válasza:
98%
Nekem ez a nagy mellény nem tetszik hogy azt hiszik hogy nélkülözhetetlenek miközben pár géppel simán ki lehet őket váltani. Meg az hogy szerintük aki elért valamit az vsak bűnöző lehet, pedig akinek kicsit több az igénye mint egy bérelt panellakás meg a nap végén két doboz Rocky Cellar, annak ott a lehetőség, csak listák.
2019. okt. 5. 10:10
 8/47 anonim ***** válasza:
30%

Mert sok diplomás ( nem mind kivétel nélkül! ) nem tudja elfogadni , hogy amiért ő "megdolgozott" azt az időt más jövedelemszerzésre és gyakorlatra forditotta és esetleg mellette ugyanúgy szerzhetett diplomát is pl levelezőn.

És igy már annyit vagy jóval többet is kereshet x év szakmai tapasztalattal mint egy 0 gyakorlatos diplomás, aki meg csak x ev utan lep piacra és egyből felső vezető akar lenni, mert diplomás 😊.

2019. okt. 5. 10:16
 9/47 anonim ***** válasza:
92%
A gyári munkások is mind azt hiszik, hogy nélkülük nem lenne termék, csak is miattuk van. Azt nem veszik észre, ha elmennek, azonnal felvesznek másik embert és hogy mennyi munka van abban, hogy ahhoz a termék elkészüljön, mennyit kell hozzá tervezni, logisztikázni stb. stb. Az a legkisebb része, hogy a gyári munkás ott áll a szalag mellett
2019. okt. 5. 10:27
 10/47 A kérdező kommentje:
Mutass olyan robotgépet ami kifesti és letapétázza a szobafalat. Vagy mutass olyan gépet aki megjavítja a villanyt, vagy megépíti a házat és stb. Ha ezek nélkülözhetőek akkor minden más is. Azért még nem tart ott az emberiség hogy nincs szükség emberi munkaerőre, viszont ne mondja nekem senki azt hogy az élethez alapvető szükség lenne a PC játékokhoz így tehát programozokhoz sincs szükség mégis dolgoznak ebben egész jó fizetésért.
2019. okt. 5. 10:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!