Miért nézik le sokan a szakmunkásokat?
Norbi!
Ezt a szakmunkasok nagyon kis százaléka tudja csak elerni. És innen jönnek a gyakoris legendák, h a szakik havi 2-3 misit szakítanak... (megjegyzem, biztos van ilyen is, de nem igaz összes szakmunkasra, sőt....)
Az átlagszaki örül, h él és kapja a minimalt, főleg vidéken.
Nekem az édesapám szobafestő, mindig is az volt. Jól keres igen, nem nézi le senki, bár ő értelmes ember, van sok festő ismerőse, akiről ez nem mondtható el.
Mellesleg ha nem lenne festő, biztos találnának más alternatívát. Jah és lefesteni a házat sem létzükséges, csak úgy mint a számítógépes játékok. De persze egy programozó közel sem ennyit csinál, nem ártana képben lenned a világgal, ha már nekiállsz pocskondiázni
"A diplomasok inkabb irigyek a sokszor 2 milla fölötti nettonkra"
Meseországban biztos. :D
"viszont ne mondja nekem senki azt hogy az élethez alapvető szükség lenne a PC játékokhoz így tehát programozokhoz sincs szükség mégis dolgoznak ebben egész jó fizetésért."
Azért ha pl. összeomlana a bankod informatikai rendszere és nem férnél hozzá a pénzedhez, egyből megváltozna a véleményed.
"Régen nem voltak ilyen hiper szuper okostelefonok meg pc-k mégis tudtak élni az emberek azért irtam hogy ezek nem létszükségletek ahogy a programozó szakma sem."
Szakmunkasok nagyrészére sem lenne szükség, mert volt élet előttük.
Azért érdekes latni hogy pl egyetemen most szinte több a fosz-os mint a ba-s.meg a progmatikusoknàl is.
Emellett nem mindegy hogy hol és miként szakmunkás az ember.
Én a kornyezetemven és családban szinte csak ilyet látok vagy a másik igen a kritikus több diplomás évek óta sehová nem haladót.
Nem kell messzire menni. Szakmunkára cserelte a magasabb iskolát és nem gyakoris nem a mai szakmumkas bér trendből -vidéken:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!