MLM - Multi level markering átverés?
Ha jól választottál MLM-et, akkor nem kell félned attól, hogy összedől. Különös tekintettel arra, hogy a piramisok a világtörténelem legstabilabb építményei. Azok akkor is állnak, amikor már minden más összedől...
Szóval, a buta gagyihuszárok (pl. te), jobb, ha lapítanak a szarban, s bár neked is nyakig ér, még mindig imádkozhatsz, hogy ne hullámozzon :D :D :D
Nagy szavak, kisapám, csak a gond az, hogy az MLM piacrészesedése világszinten a 2 százalékot se éri el, de azért nyugodtan képzeld magad valakinek a Ponzi-sémáddal :D
Az MLM utolsó csodálatos szereplése Albániában polgárháborút és 15 ezer halottat eredményezett, persze erről ti MLM-zombik mélyen hallgattok...
Szánalomtenger. Vagy inkább óceán.
Albániában nem MLM okozta a problémát, baromira tájékozatlan vagy (vagy sokkal inkább egy szánalmas, buta troll!).
Annyi eszed van, mint amennyi a laposföld vallás híveinek :D :D :D
Csoda, hogy képes vagy lélegezni.
Mert te aztán tudod, MLM-zombikám, hogy Albániában mi okozta a problémát
Még véletlenül se a szent MLM, ugye! Biztos az Érmelléki Kuglófember volt!
Te pedig, kérlekszépen, közgazdaságügyileg analfabéta vagy, mellé még mélységesen ostoba is.
Csak hogy tudd, kisapám: az imádott üzletmodelled piacrészesedése a 2 százalékot se éri el világszinten. Jellemzően már csak a magadfajta örökvesztes balekok támogatják az ilyen rendszereket, akinek a 8 általánosa sincs meg, és minden másra tökéletesen alkalmatlan.
De őrjöngjél csak nyugodtan, hisztizz, csapkodd a feneked is a földhöz, úgy az igazi!
Attól, hogy ezerszer leírod a butaságaidat, még nem válnak igazzá.
Menj inkább vissza takarítani, mert a főnök le fog cseszni, hogy megint lógsz a melóból!
Elszégyellnéd magad, ha látnád az életszínvonalam :D :D :D
Igaz, veled ellentétben én sohasem dolgoztam "fizetésért".
Én világéletemben profitért dolgoztam.
Figyi, tényleg menj, mert már sivalkodik a főnököd :D :D :D
Tudjuk, ti mind csiliárdosok vagytok, méghozzá munka nélkül...
Dolgoztál te, kisapám, a 8 általános faiskoláddal még rendőrnek se kellenél, olyan szinten agyatlan vagy. De azért játszd meg nyugodtan az internetes mesehőst, óvodában is a meseórát szerettem a legjobban :)
Közgázon azt tanították nekem, hogy befektetett munka nélkül senki nem lesz csiliárdos. Még tisztességtelenül se.
Persze akinek még érettségije sincs, az úgyse fogja fel, azok állnak be MLM-átverésbe ahol a legtöbb pénzt ígérik a legkevesebb munka árán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!