Mit tehetnék, hogy a szomszédom visszaadja a pénzem amivel átvert?
kötöttetek írásbeli szerződést, hogy Ő mit fog csinálni a 10 ezer ft-ért? Nyilván nem.
Akkor mégis hogyan tudod bebizonyítani, hogy nem teljesítette 10 ezer ft-ért a feladatokat.
Mi van akkor, ha azt mondja, hogy Te locsolással bíztad meg, Ő meg szépen locsolt és attól lett ekkora a fű :D Csak hogy érezd a dolog képtelenségét, mennyire nem tudod bebizonyítani...
Mivel szomszédod, ezért előbb utóbb csak összetalálkoztok, élete végéig nem fog bujkálni - beszéljétek meg normális, emberi módon.
Amúgy meg dolgoztam kertben, egy-két kiadós zápor után hirtelen piszkosul meg tud nőni a fű... Az meg megintcsak elég megfogjhatatlan, hogy mit jelent az, hogy "gondoznia" a gyümölcsfát, meg hogy "ápolatlanok" - koszosak, büdösek, nem voltak megfésülködve, vagy mi? :D
Bocs, de kicsit mókás kedvemben vagyok, nem bírtam kihagyni :D
De jártam, képzeld el, csak mókás kedvemben vagyok :-)
A pongyola megfogalmazás ellen szólaltam fel: mivel nem írta a kérdező, hogy miben állapodtak meg.
Bíróságnak az első kérdése lenne, hogy PONTOSAN miben állapodtak meg? Az, hogy gondozza, nem biztos, hogy egyik embernél ugyanazt jelenti, mint a másiknál. Gondozás az is, hogy locsolom, hogy ne száradjon ki :-)
Pl. a gyümölcsfa megmetszéséhez nem árt némi szakértelem is, nem feltétlenül mindenki ért hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!