Ha valakinek nagyobb összeget adtam kölcsön és bizonyítékom van róla. Viszont szerződést nem írtunk, mit tehetek, hogy visszaadja?
Figyelt kérdés
Arra hivatkozik, hogy nincs pénze. A céget, amit csinált a pénzemből, inkasszózták. (Semmi nincs a nevemen)Tudom, hogy hülye voltam. Becsaptak. Mit tudok tenni?2018. febr. 20. 14:50
1/7 A kérdező kommentje:
És ha bíróságra vinném az ügyet, akkor végülis belátható, hogy ekkora összeget nem szokás csak úgy ajándékozni?
2018. febr. 20. 14:53
2/7 anonim válasza:
Puhatold ki ügyvédnél , a tanú használata már jó ötlet . Ha utalás volt akkor az bizonyíték ha kápé akkor már nem. Tegyél egy beugratást felé , írd meg emailben smsben hogy mi a helyzet az összeggel amit adtál kölcsön de te elnagyolva 3 milliót írsz a valódi 2 helyett . Erre lehet beugrik milyen 3 millió ? 2-t kaptam kölcsön .
3/7 anonim válasza:
fizetési meghagyás.
Miért írtad, hogy nincs semmi a neveden? Csak nem te vagy aki a pénzt kölcsönkapta? :)
4/7 anonim válasza:
Gondolom arra gondolt, hogy a cég nincs az ő nevén, amit az ő pénzéből csináltak.
5/7 anonim válasza:
"Ha valakinek nagyobb összeget adtam kölcsön és bizonyítékom van róla. Viszont szerződést nem írtunk,"
Akkor milyen bizonyítékod van? Ez nem elhanyagolható tényező...
6/7 HSz76 válasza:
1, fizetési meghagyás, közjegyzőnél lehet kezdeményezni.
Ha ellent mond, akkor bíróságon bizonyíthatod, h tartozik.
2 utána végrehajtást kell kérni ellene.
Sok sok idő, és mindegyik pénzbe kerül.
7/7 anonim válasza:
Tudom régi, de hátha olvasod! Helyzetem ugyanaz most, sikerült behajtanod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!