Üdv Valakinek adtam kölcsön egy nagyobb összeget 3-4 éve azóta folyamatosan megy a hitegetés, hogy visszakapom, de a mai napig nem történt semmi 2-3 hetente felhív és mond valamit mit csináljak?
Talán van 1 email is, amiben beszélünk a tartozásról, de azt nem írjuk, benne milyen összegről van szó
Papíron nincs, mert jó bar tátom az illető, és akkor úgy gondoltam nincs szükség a papírra
Mit tudnák csinálni, verőemberek kizárva (ö is rendelkezik ilyen kapcsolatokkal, szóval ott már lehet, én húznám a rövidebbet)
Azt tudom, hogy több embernek is tartozik nagyobb összegekkel
És ök. sem tudnak semmit csinálni csak várnak a pénzükre
mit a tanácsoltok?
Van egy email,amiben beszélünk a tartozásrol
de az összeg nem szerepel benne
gondolom az semmit nem ér?
Emailt NEM tekintenek bizonyitéknak, mert nem lehet bizonyitani, hogy tényleg ö irta (mégha az ö gépéröl jött is). Ezen kivül az, hogy ha netán megemliti, hogy "amit kölcsönkértem, majd megadom" eleve nem ér semmit, mert akár egy fagyi áráról is lehet szó, meg idöközben akár meg is adhatta volna.
Kölcsönt CSAK két tanuval aláirt papirra ad értelmes ember, még a testvérének is. Ugyanis bármennyire is megbizható az illetö, érheti bármilyen baleset, ebben az esetben az örökösöknek kell megfizetni az örökségböl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!