Hogy kérjem vissza a pénzem?
Nos, én közölném a csajával, hogy épp az én pénzemből élnek jól. Lesz ott egy kis vita, abban biztos lehetsz.
Legfontosabb alapszabály: KIZÁRÓLAG annak adok kölcsön, akinek ajándékba is odaadnám. Ez konkrétan a két szülőm, a testvérem és a férjem. Senki másnak egy fillért sem.
Első: elősszőr azért adtam neki pénzt mert nem volt nála pénz (otthon felejtette a tárcáját) 10ezret adtam neki 1hétre rá könyörgés nélkül megadta.
szóval úgy gondoltam másodjára sem lehet baj majd megadja de úgy látszik rossz ember ismerő vagyok.. :/
Második: Nem tudom nem vagyok egy vissza húzódó csened lány de még is kicsit most úgy érzem félős vagyok mert nem merek vele szembeszállni csak könyörgök. :/
Először talán szóljál neki, hogy a barátnőjének vagy a szüleinek is meg fogod említeni.
Aztán remélem felfogod, hogy ez egy tanulópénz volt.
Papír nélkül annak adunk kölcsön pénzt, akinél nem gond, ha esetleg nem adja vissza.
A "mindent megpróbáltam" az nem csak a könyörgést jelenti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!