Ebay-en vásároltam kabátot, kifizettem, de most törölték. Hogy kérjem vissza a pénzem?
Mármint.. kifizettél pl. 50 eurót, utána pedig értesítőt kaptál, hogy a megrendelő e-mail címe megszűnt? Vagy az Ebay neve törlődött?
Egyébként szerintem nem is fogsz választ kapni:(
PayPalon betehetsz ún. charge disputot (= az összeg kétségbevonása), azaz, kérheted PayPalt, hogy ezt a tranzakciót törölje (tehát téged kártalanítsanak), mert az eladó törölte a megrendelésed.
Ha PayPalon azt látod, hogy a tranzakció törölve, én azt gondolom, hogy a pénzed vissza fogod kapni (eltarthat egy pár órát, míg a számlaegyenlegeden ez látszódni fog). Ha mégsem, akkor is ott van a charge dipsute lehetősége, szóval Te nem járhatsz itt rosszul.
B*sszus, én is pont ma jártam így. Pontosabban: vettem vmit, kifizettem, majd megláttam az apróbetűs rész apró részén, hogy Mo-ra nem szállítanak. Ez volt az első vásárlásom. Akkor paypal-on vissza lehet vonni?? Remélem kedves kérdező, hogy sikerül neked is és nekem is. Egyébként én is írtam neki, két címe volt, mindkettőre...még semmi válasz.
Hol lehet visszavonni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!