Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ebay-en vásároltam kabátot,...

Ebay-en vásároltam kabátot, kifizettem, de most törölték. Hogy kérjem vissza a pénzem?

Figyelt kérdés
A paypal azt mutatja hogy törölve lett a megrendelésem, viszont a pénzt elutaltam és még nem kaptam vissza. Hogy kérjem vissza az eladótól??? Már írtam neki ebay-en, de nem válaszol...
2011. nov. 5. 23:19
 1/4 Katoonene ***** válasza:

Mármint.. kifizettél pl. 50 eurót, utána pedig értesítőt kaptál, hogy a megrendelő e-mail címe megszűnt? Vagy az Ebay neve törlődött?

Egyébként szerintem nem is fogsz választ kapni:(

2011. nov. 6. 00:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha kártyával fizettél akkor eltart pár munkanapot, amíg a REFUND megérkezik. Úgyhogy ne parázz.
2011. nov. 6. 02:10
 3/4 anonim válasza:

PayPalon betehetsz ún. charge disputot (= az összeg kétségbevonása), azaz, kérheted PayPalt, hogy ezt a tranzakciót törölje (tehát téged kártalanítsanak), mert az eladó törölte a megrendelésed.

Ha PayPalon azt látod, hogy a tranzakció törölve, én azt gondolom, hogy a pénzed vissza fogod kapni (eltarthat egy pár órát, míg a számlaegyenlegeden ez látszódni fog). Ha mégsem, akkor is ott van a charge dipsute lehetősége, szóval Te nem járhatsz itt rosszul.

2011. nov. 6. 12:00
 4/4 anonim ***** válasza:

B*sszus, én is pont ma jártam így. Pontosabban: vettem vmit, kifizettem, majd megláttam az apróbetűs rész apró részén, hogy Mo-ra nem szállítanak. Ez volt az első vásárlásom. Akkor paypal-on vissza lehet vonni?? Remélem kedves kérdező, hogy sikerül neked is és nekem is. Egyébként én is írtam neki, két címe volt, mindkettőre...még semmi válasz.

Hol lehet visszavonni?

2011. nov. 6. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!