Egy ismerösömnek adtam kölcsön egy nagyobb összeget aki azt tovább adta egy ismerösének, természetesen ezt tudtam hogy nem magának hanem másnak kérte persze papirt nem irtunk mert ugy egy jo ismerösömnek adtam Mit tudok csinálni?
Mi az hogy semmit pl nem mehetek a rendörségre?
Most akkor komolyan bebuktam 20m ft-ot?
20 millió forintot odaadtál valakinek papír nélkül??? Főleg úgy, hogy tudtad, hogy nem magának kéri?
A rendőrség mit tudna csinálni? Tudod bizonyítani valamivel, hogy odaadtad neki?
Az akkori csajomnak adtam aki tovább adta egy kollegájának
És akkor ugy gondoltam hogy nem kell papir,és ugye most meg már nem a csajom,és azt mondta hogy ö nem tudd ezzel mit kezdeni kérjem vissza a kollegájátol
Az ügyvédem megkérdeztem azt mondta hogy azt valószinü bebuktam,és ha esetleg azon gondolkodom hogy szolok behajtoknak még én üthetem meg a bokám
:D
Ha az ügyvéd ezt mondta, akkor mit vársz mástól? Igaz ami igaz, ezt bebuktad. De hát ez felelőtlenség!
Viszont vannak olyan levelezések amiben arrol ir az ember hogy mikor adja vissza a pénzem meg smsesek is
azokat sem veszi figyelembe a rendörség?
Mondjuk az mailban van ugye azt meg bárhonnan irhat az smses meg egy olyan számrol jött amit néha használ az ember
De mivel én a volt csajomnak adtam kölcsön igy azt töle is kénne vissza kérjem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!