Mit tehetnék, hogy a szomszédom visszaadja a pénzem amivel átvert?
Figyelt kérdés
Jánuarban kimentem Angliába, és ez idő alatt a szomszédomra bíztam a kertem gondozását, amiért minden hónapban 10ezer forintot küldtem neki. Nem lett volna túl sok dolga vele, csupán 12 gyümölcsfa csemetét kellett volna gondoznia, és a füvet lenyírni. Most hazajöttem, és megdöbbenve látom, hogy égig érő gaz van mindenhol, és a gyümölcsfák is ápolatlanok. A szomszéddal azóta nem találkoztam, és telefont sem veszi fel. A neje szerint állandóan dolgozik.2019. júl. 8. 11:19
11/17 anonim válasza:
Inkább erőltetett, mint "mókás", de lényegtelen. Ne fogja tudni a kérdező sehogy sem bizonyítani, szóval vagy tanulópénz vagy meg kell leckéztetni kicsit a szomszédot, hogy felfogja, lopás amit csinált.
12/17 anonim válasza:
11-es, elnézést, hogy megpróbáltam egy kis humort csempészni a Gyakori sötét bugyrába...
Jó, akkor erőltetett - legyen jó napod :D
13/17 anonim válasza:
A helyedben csak éreztetném vele, hogy mekkora gyökér. 60000 forint nem olyan sok pénz, hogy ennél többet érdemes legyen tenni vele. A fákhoz nem értek, de ezen kìvül keletkezett káros? Kevesebb gyümölcs lesz? Vagy kaptál bűntetést?
14/17 A kérdező kommentje:
Az idei termés veszteség elhanyagolható, mert fiatal fákról van szó, viszont a következő években kevesebb lesz, mert idén nem fejlődtek megfelelően. 60ezer valóban nem túl komoly összeg, de az már felhábirít, hogy a semmiért fizettem ennyit. A fűkaszához hozzá sem nyúlt, ugyanannyi benzin, és olaj maradt, mint amennyi volt. De legalább örülök, hogy nem tűnt el semmim.
2019. júl. 9. 08:43
15/17 anonim válasza:
Mifelénk ezt tanulópénznek hívják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!