Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Igaz hogy a Tesco visszaveszi...

Igaz hogy a Tesco visszaveszi és készpénzben visszaadja az árát azoknak az áruknak (pl. tv, porszívó, hűtő . Stb) amiket számlával tudunk bizonyítani hogy onnan vásároltunk valamikor?

Figyelt kérdés
2016. aug. 30. 12:38
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
persze, ha vásárlást követő 3 napon belül viszed vissza.. akkor igen. egyéb esetben nem!
2016. aug. 30. 12:43
 2/7 anonim ***** válasza:
45%
Ha az aru és csomagolás is sértetlen, akkor lehet. Egyéb esetben nem, mert nem eladható már a cucc.
2016. aug. 30. 12:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igazából több helyről hallottam már hogy valami olyasmi van most a tescoban hogy pl. vásároltál egy tv-t mondjuk 3 éve onnan( számlával bizonyitottan) és most vissza lehet vinni és visszaadják az árát...hát nem tudom hogy igaz lehet -e közvetlen környezetemben volt aki visszavitte és tényleg visszaadták az árát(elvileg).Azért is irtam ki hátha valaki tényleg hallott róla.
2016. aug. 30. 12:52
 4/7 anonim ***** válasza:
70%
Nem kötelesek visszavásárolni. Kicserélni kötelesek, ha 3 napon belül meghibásodik.
2016. aug. 30. 12:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Levasarolhatodha újat veszel ez az akció van most.de min 10 ezerrel kell drágább lenni az új cuccnak megéri én is visszavitték a 3 éves eltört porszivot
2016. aug. 30. 13:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm 5-ös! Akkor csak igaz :) Nálunk is lenne olyan amit lehetne cserélni!Élni fogunk a lehetőséggel!:)
2016. aug. 30. 13:11
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

2-es, 6-os: A Tesconál ez nem így működik.

Elég jó panaszkezelésük van.

Ráadásul ha meghibásodik a termék, és még gari-időn belül vagy, akkor bizony visszaadják az árát, vagy adnak egy újat.

Pl. vannak saját szerszámaik, 1 év garival, ha 11 hónap után tönkremegy, akkor így járnak el.

Nem kell sem sértetlen termék, sem semmiféle csomagolás.

És nem kell a 3 nap.

2016. aug. 30. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!