Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tudtok a SkyWay részvénybe...

Mit tudtok a SkyWay részvénybefektetési lehetőségról? (többi lent)

Figyelt kérdés

A napokban hallottam erről a lehetőségről, egy most induló cégről van szó aki 39éve készül a piacra lépni új ötletekkel, szabadalmakkal. Erről a cégről van szó:

[link] 1 dollárért 400 részvényt kapnék ami jövőre a tőzsdére lépéskor 1$/részvény áron kerül ki.

Csak kérdés, hogy mennyire biztos, hogy kikerül? Tudtok róla valamit? Május 1-ig vannak ezek a feltételek, próbáljatok minnél többen véleményezni, hogy időbe tudjak dönteni. Idáig akivel beszéltem és befektetett, mind nagyon bizakodóak voltak és több ezer dollárt is befektettek.

2016. ápr. 25. 21:48
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:

Haladnak a korral a Sky Way-t üzemeltető csoport tagjai, ugyanis kitalálták, hogy kibocsátanak egy tokent – az SWT-t – amivel újabb bőrt nyúznak le a régóta döglődő rókáról és egy újabb adag pénzt húznak le a szerencsétlen szektatagoktól.

Mert ez egy szekta, ehhez kétség sem fér! Ki más lenne hajlandó újabb pénzt áldozni egy olyan projektre, amely évek óta azzal hiteget, hogy már nemsokára a tőzsdére kerül és akkor a részvényeik a mostani ár többszázszorosát fogják érni.

Csak egy megveszekedett szekta működik az állandó ígérgetés és be nem tartás alapjain, a szektatagok hülyítésével hogy egyre több és több pénzt áldozzanak be a szent célok érdekében.

A roadmap szerint az SWT 2019. júliusában kerül a kripto tőzsdékre és aki még ezen időpont előtt vásárol belőle, az sokkal jobban fog járni, mint azok akik nem. Hát persze!

Hajlandó vagyok bárkivel fogadni, hogy az SWT nem kerül a tőzsdére, ha pedig mégis, akkor csak valamilyen jelentéktelen szatellit tőzsde lesz az ami felkarolja egy időre. Utána pedig érdektelenség miatt hamar a Firstcoin sorsára fog jutni, mivel itt sincs blokklánc, nincs nyílt forráskód, sem semmi ami egy valódi kriptópénzhez hasonlatossá tenné.

Ha jobban belegondolunk – megértjük – hogy az egész nem szól másról, minthogy újabb pénzt gomboljanak le a hívekről, akik persze örömmel fognak fizetni az újabb bevételi lehetőség reményében.

A kijózanodás kemény lesz majd!

2019. ápr. 22. 17:33
 52/55 anonim ***** válasza:

Hellobello.

Megy még a hülyítés?

Gondolom, így pár év után is még az megy, hol lesz az építés... 60 év múlva, 100 éves lemaradt technológiával. 😁😁😁😁

2020. febr. 12. 21:12
 53/55 Tibronc válasza:
A reklám és ígérgetés még mindig dübörög, jó lenne vkitől hallani, hogy már milliomos lett a részvényeiből.
2022. ápr. 24. 14:42
 54/55 anonim válasza:
Én még nem lettem milliomos, kb. 5000 dolláros befektetéssel. Majd jelzem. :) 2080 előtt.
2022. dec. 7. 22:16
 55/55 anonim ***** válasza:

"Kívánom hogy legyen még az életedben még egy olyan lehetőség, amelyet pont most a szemed láttára kihagysz. Ezt persze csak két év múlva fogod megérteni"

Nos, nem kettő de 5 év telt el és még mindig sehol semmi.

Látod, látod!

Lehetett tudni, hogy ez lesz a vége és megintcsak azoknak lett igazuk, akik csalást sejtették a skyway mögött...

máj. 5. 18:34
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!