Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Bookline-ról rendeltem 3...

Bookline-ról rendeltem 3 antikvár könyvet 3 különböző antikváriumból. Megkaphatom még Dec. 31-ig?

Figyelt kérdés

dec. 20. 13:27
 1/9 anonim ***** válasza:
75%

Mindegyik alatt már a rendelés előtt is kellett írja valahol hogy kb hány munkanap a kiszállítás. Ha egyszerre többet rendeltél, akkor előbb összeszedik az összeset.

A sima könyveknél 1-2 nap szokott lenni, az antikvároknál meg 4-12 nagyjából. Attól függően, hogy pontosan honnan kell összeszedni őket.

A rendeléseidnél nézd meg, hogy mennyit ír nálad becsült időnek.

dec. 20. 13:44
 2/9 A kérdező kommentje:
4-6 munkanapot ír mindháromra
dec. 20. 14:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs már 4 munkanap hátra az évben. A mai van, aztán 23.-a, 30.-a és 31.-e. Ez 3, mivel ha ma rendelted meg az nem számít. Szóval ez már csak jövőre fog megjönni.
dec. 20. 14:26
 4/9 A kérdező kommentje:
Tegnap rendeltem meg. És am biztos hogy 31-én is dolgoznak?
dec. 20. 14:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 11-én rendeltem, szintén max. 6 munkanapos becsléssel (ami tegnap járt le), és mindig semmi hír felőle:(
dec. 20. 15:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én jártam úgy, hogy egy nappal hamarabb érkezett meg a rendelésem, mint amit a becsült idő mondott, de mindjért karácsony van, csak úgy eszetekbe juttatnám... Nem kicsit vannak szerintem leterhelve.
dec. 20. 15:08
 7/9 anonim ***** válasza:
5 vagyok 6-nak: persze, tudja az ember, hogy karácsony van, de ők is tudják. Ilyenkor módosítaniuk kellene a várható szállítási időt, hiszen sokak számára ilyenkor még fontosabb tudni, hogy várható-e a csomag megérkezése még az ünnepek előtt. Engem mondjuk nem izgat, karácsony után is jó lesz; bár ha valami csoda folytán megérkezne még az ünnep előtt, az mégiscsak jó lenne. És esetemben kedd-csütörtöki szállítást ígértek, szóval joggal számíthattam volna rá, hogy hétfőig megjön. De már lemondtam róla:(
dec. 21. 08:18
 8/9 A kérdező kommentje:
Tegnap felhívtam őket, mivel a háromból két tétel már beérkezett! Egy nap alatt! Le akartam mondani a harmadikat. Szerintem sejtették hogy mi van, mert mondták hogy akkor sem fog megérkezni az ünnepek előtt. Elfelejtettem megkérdezni hogy attól a két ünnep közt megjönne e. Szerintetek ha lemondtam volna, ideér Szilveszterig?
dec. 21. 08:43
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mivel csak 2 munkanap van két ünnep között. Ha az elsőn feladják, a másodikon csak a raktárba ér be. Leghamarabb másodikán kapnád meg. De az már csak két nap, ennyit kibírsz.
dec. 21. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!