A Bookline és a Libri antikvár kínálata tulajdonképpen ugyanaz? Többi lent
1
És akkor mit keresnek totál ugyanazok a könyvek a Librin is, mint a Bookline-on? Antikvár könyvre gondolok. Am mit értesz kényszervállalkozás alatt? Mi szeriinted az igazi antikvárium?
A kényszervállalkozás kifejezést én sem értettem, most már értem, csak nem értek vele egyet és fel nem foghatom, hogy miért "kényszer" egy ilyen vállalkozás szerinted.
Az antikvarium.hu-n van egy számláló, hogy mennyi könyvük van éppen. Látható, hogy rengeteg. Szerintem éppen, hogy folyton bővül. Ha csak nem csalnak a számmal egyfajta vevőcsalogatóként. Mert törvénytelen az sem lenne, hiszen ez csak reklám.
Ha venni akarsz amúgy teljesen mindegy, mert ha megtalálod valahol és megfelelő az állapota, akkor meg tudod venni. (Nyilván azonos minőségűből a legolcsóbbat.)
Ha eladni akarsz az már bonyolultabb. Egyeztetni kell velük, de valószínű nagytételben vesznek csak.
Srácok, én tíz éves korom
óta, 36 éve foglalkozom könyvekkel. Az egyik legnagyobb régikönyves magánkollekcióm (RMK, antikva, 18. század) van az országban. Plusz bibliográfus is vagyok. Nyilván más, ha egy bölcsész PhD indít egy tudományos antikváriumot, aki mindig erre készült, és ért is a könyvekhez, vagy egy félanalfabéta, tanfolyamot sem végzett hajléktalan csinál internetes használtkönyv raktárat, akinek nincs fizikai üzlete. Szerintetek ez ugyanaz? Olvassatok mondjuk Borda Lajost (nem gondolom, hogy tudjátok ki ő). Véleményetek persze van.
9
Bocsi, de szerintem az általad említett, üzlet nélküli antikváriumok nem hirdetnek, nem hirdethetnek a Bookline-on és a Librin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!