Mit tudtok a SkyWay részvénybefektetési lehetőségról? (többi lent)
A napokban hallottam erről a lehetőségről, egy most induló cégről van szó aki 39éve készül a piacra lépni új ötletekkel, szabadalmakkal. Erről a cégről van szó:
[link] 1 dollárért 400 részvényt kapnék ami jövőre a tőzsdére lépéskor 1$/részvény áron kerül ki.
Csak kérdés, hogy mennyire biztos, hogy kikerül? Tudtok róla valamit? Május 1-ig vannak ezek a feltételek, próbáljatok minnél többen véleményezni, hogy időbe tudjak dönteni. Idáig akivel beszéltem és befektetett, mind nagyon bizakodóak voltak és több ezer dollárt is befektettek.
12-21 22:47-nek szánnám ezt az írást.
Ennyit arról, hogy hungarocellből van és hogy még egy kilómétert sem ment:
https://www.youtube.com/watch?v=yCrgB0G91Vs
Videó ahogy beszélnek benne az ausztál tvben:
https://www.youtube.com/watch?v=11-zr4pXAnU
Skyway a tv-ben 2.0 :
https://www.youtube.com/watch?v=VNSh3RUAAVo
Videó a Skyway parkról, ami természetesen szintén hungarocellből van:
https://www.youtube.com/watch?v=ZBpAihLGJr0&feature=youtu.be
Ebben a cikkben meg van nevezve, hogy melyik újság beszélt szlovákiában a skywayről:
Ezt tudtam összeszedni 5 perc alatt, de biztosítalak róla hogy még 10x ennyi anyagot is össze tudnék szedni. Ja és a lényeg, a héten került aláírásra egy szerződés 970 millió USD értékben amiből három projekt lesz megvalósítva indiában. Szóval csak annyit kérnék hogy máskor nézz utána a dolgoknak mielőtt ilyeneket mondasz valakiről. Én nem idiótázlak le mert nem vagy az, csak tudatlan és hitetlen.
(A supportan annyit üzennék, hogy ez nem hirtetés, remélem nem szedik le, ez csak a válasz arra, hogy leidiótáztak meg elvakult szekta gondolkodásmódúnak neveztek. Ha leszednétek, akkor legyetek szívesek szedjétek le azt is amiben ezeket mondták rám.)
Így már világos, hogy az indító kérdésed is csak kamu volt, hogy védeni tudd a céget.
De a lényeget már leírták:
"Ez egy orosz találmány, amit Fehéroroszországban tesztelnek, de a cég Angliában van bejegyezve, viszont egy brit-virgin szigeteki cég részvényeit árulják, amit egy dubai bankon keresztül egy gambiai pénzintézet nevére kell utalni, akik jogi szolgáltatásként adják el."
Ebből a vak is láthatja, hogy valami nagyon nincs rendben a cég háza táján.
Valamiért nagyon megpróbálnak elbújni.
És a legfontosabb.
Részvényt a büdös életben nem fogsz tudni venni közvetlenül egy cégtől, csak tőzsdén keresztül. Nem véletlenül van ennyire szabályozva.
Képzeld el mi lenne itt, ha minden bikkamakka cég részvényt bocsáthatna ki, így szerezve pénzt.
Továbbá a részvénykibocsátás feltétele az is, hogy egy stabilan működő cég legyen, biztos árbevétellel.
Itt meg még -mivel nincs még profitot termelő, már aktív kiépített vonal- bevétel sincs. Csak ígéretek.
Szóval már a részvényesdin megbukik a dolog, tovább menni már teljesen felesleges is...
Nem dubajban van, hanem egy dubaji bankon keresztül megy a pénz egy gambiai pénzintézetnek. Az utalásban a jogcím "Jogi szolgáltatás".
Itt szó sincs részvényről.
Amúgy meg nem a cég csilivili mézesmázos oldalát kell olvasni, hanem alternatív híreket a cégről.
Gondolom az indiai szerződésről is csak a cég saját oldalán van "hír"...
Azért érdekes, hogy csak a SkyWay oldalon van erről információ, sehol máshol nem lehet találni róla semmit, attól, hogy a HVG írt egy pár sort róla, nem azt jelenti, hogy valós is a projekt.
Túl szép, hogy igaz legyen csak az a baj, hogy sok embert elvakít a feltételezett vagyon....
Én azon is elgondolkodnék,hogy a Litván nemzeti bank miért tiltotta be és minősítette illegális tevékenységnek , és felhívták a figyelmet, hogy fennáll a tőkevesztés lehetősége.... bár ezt a SkyWay jogi nyilatkozatban is olvasható, hogy nem garantált a tőzsdére lépés...
Nagyon jól mutat a sok videó, hogy hol tartanak, meg mekkora technológia ez, de azért én megnéznék egy eredeti nyers videót is, működés közben.
A Kairos is hasonlóan nagy vagyont ígért, meg ez a nagy lehetőség címen... és meg is lehet nézni, mi lett belőle...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!