A végrehajtónak kell e küldenie valami papírt, és mennyi idővel előtte?
Figyelt kérdés
Szép napot! Azt szeretném kérdezni, hogy a végrehajtónak milyen papírt kell ki küldenie és mennyi idővel előtte, mielőtt lefoglya az összes fizetésem! Mivel ez történt! És, hogy tud e valaki valamit, Dr Kolozsvári Márk behajtóról valamit, hogy milyen tartozásokat hajt be!? Mert nem tudok róla, hogy valamilyen tartozásom is lenne! Egy nappal a lefogas előtt a bankomtol kaptam egy papírt, hogy tartozásom van. Az összegről, és a név, hogy Dr Kolozsvári végrehajtó! De semmilyen más információt nem tartalmazott! Az interneten azt olvastam, hogy ilyen esetben nem tudom mennyi idővel előtte küldeni kell egy papírt, hogy tartozásom van, és hogy kinek tartozom és, így lehet kérni részlet fizetést is! Hétfőn be megyek a végrehajtó hoz! Esetleg van e valamilyen esély arra, hogy vissza kapom a pénzem? Köszönöm előre is a választ!tegnap 21:18
1/2 anonim válasza:
Nem létező tartozás biztosan nem kerül bírósági végrehajtóhoz. Amíg ide jutott az ügy több levelet is kellett kapjál.
2/2 anonim válasza:
Ha valóban nem lenne tartozásom, s levonnának a fizetésemből végrehajtás címén bármit is, azonnal mennék feljelentést tenni a rendőrségen lopás/csalás miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!