Hol lehet ezt jelenteni?
Figyelt kérdés
Lányom,egy Yokmall nevű cégnél rendelt egy fan plüst. Átutaltam az összeget. Jelezték, hogy több hétig is tarthat a szállítás, 6 hetet vártunk,de nem küldték el. Kérdeztem őket,hogy merre jár a csomag. Azt írták,nem sokára kapnak egy szállítmányt, de nem tudják pontosan,hogy mikor tudják küldeni. Vártunk még pár hetet, aztán írtam nekik,hogy akkor mostmár vissza kérem a pénzt, és elküldtem a számla számom. Nem történt semmi. Perrel kezdtem fenyegetőzni ,erre vissza irtak,hogy intézkednek az utalásról,de persze megint nem történt semmi 2 hete... Milyen hatóságnál, és hogyan lehet az ilyesmit jelenteni?tegnap 18:17
1/3 anonim válasza:
A Nemzethközy Tanulópènz Hivatal hatásköre az ilyesmi.
2/3 A kérdező kommentje:
A Chat Gpd- kérdezzem inkább? Itt csak viccre tellik?
tegnap 21:23
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!