Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Packeta visszaküldésnél mi ez...

Packeta visszaküldésnél mi ez a tré?

Figyelt kérdés

Egy webshopból vásároltam, viszont vissza szeretném küldeni nekik. Küldtek is e-mailben egy PIN kódot amelyet a Packeta alkalmazásban megadtam. Ott sikeresen létrehoztam a csomagot, mutatja a csomag kódját meg alatta egy gombot "jelszó mutatása" felirattal. A gombra kattintva egy QR-kód meg 6 karakter jelenik meg.

Eddig kettő Packeta automatába próbálkoztam a csomag kódjával de semmi. Mert ugye se QR-kód olvasó se semmi az automatáknál csak betűket lehet megadni. A csomagszámot hiába írom be nem fogadja el. Mindkét automata elvileg visszaküldő hely is.

Valaki esetleg járt már így? Hogyan lehet ennél a 💩 szolgáltatónál csomagot visszaküldeni?

tegnap 16:34
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Csomagponton próbáld meg a visszaküldést a kapott kóddal.
tegnap 17:41
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Automatánál sehogy. Csomagponton lehet visszaküldeni.
tegnap 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!