SOS! Visszaküldött packeta csomag átvétele?
Vinteden eladtam egy pulóvert amit packetával küldtem, de sajnos a vevő nem tudta átvenni és visszakülték. Zboxba érkezett ami csomag átvétellel (?) lehetne kinyitni, a nyomkovetési szám meg is van de az átvételi jelszó nincs. Néztem emailba de egyik email sem irja a jelszót csak hogy beérkezett, csomagszam stb.
Az lenne a kérdés h ilyenkor mit kell csinálni hogy vegyem át?
Minnel hamarabb kéne ha lehet mivel ha kifutok az időből a pulcsit is elbukom.
#1 Vinteden nem lehet Packeta automatába feladni a csomagot, csak csomagponton
Vissza még nem küldtek nekem semmit, de az automatához alkalmazás kell. Töltsd le és regisztrálj be ugyanazzal az e-maillel, és nézd meg hogy megjelenik-e a Csomagok menüpontnál. Ha nem, akkor vedd fel a kapcsolatot a Packetával
Ls a csomagponton hogy kell feladni? Ott nincs kód?
Bocs, de fogalmam sincs, nem használok vintidet.
Abból indulok ki hogy pl foxpostban ugyanazzal a kóddal kell visszaküldeni mint amivel az ember kivette az automatából
Tehát ha kérdezőnek van egy kódja amivel feladta, azzal ki is tudja venni a visszaküldött árut.
Már visszaküldték, email is jött illetve a vinteden is kiírja de jelszó sehol. Az email mindkét helyen ugyanaz. Eddig email irtam ha nem reagálnak jovoheten felhivom.
A csomagpontod odaadod a dolgozónak és egy 6 jegyű koddal kinyomtatja a cimket.
Probaltam mar a nyomkovetesi kodjoz a 6 jegyu kodot amivel feladtam de hibas jeszonak irja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!