Utánvétellel rendeltem az Allegro-ról egy csomagot 2024 decemebr 30-án. Amit a Packeta 2025 január 21-én kézbesített az átvevőhelyre. Mi van a nem veszem át?
A csomag 2025 január 3 óta itt van Magyarországon, de az nyomonkövetés szerint nem tudták az automatába kézbesíteni telítettség miatt, így átirányították a legközelebbi átvevőpontra. Itt eltelt több mint két hét, majd tegnap január 21-én kaptam egy üzenetet, hoyg átvehetem.
Már megvettem máshol amit rendeltem, mert arra számítottam, hogy január 5-re itt lesz. Ha nem veszem át a csomagot az elállásnak számít? Vagy még a nyakamba varrhatja a küldő cég a szállítás díját? (egy lengyel cég a feladó).
Átvenni és a 14 napos elállási joggal élve visszaküldeni azért nem akarom, mert akkor biztos nekem kell a visszaküldés árát kivizetni, plusz majdnem 20000 Ft-ot kifizetnem, aztán várni, hogy egyszer visszatérítsék.
Nevetséges, hogy a Packeta majdnem egy hónap alatt szállítja ki a csomagokat és még én szívok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!