Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vinteden rendeltem, ha nem...

Vinteden rendeltem, ha nem veszem át vissza kapom a pénzemet?

Figyelt kérdés

Vettem egy alkalmi ruhát, a lány több mint 1 héttel később adta fel a csomagot, a szállitás 2 hét volt…. Így majdnem 1 hónapig jött a csomag. Közben az alkalom amire vettem volna a ruhát már elmúlt. Így már nincs rá szükségem és a mindennapokban nem tudom hordani.

Ha nem veszem az a csomagot, akkor vissza kapom a termék árát és a postaköltség árát is?

nov. 24. 09:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Automatikusan nem, és a szállítás, illetve a visszaszállítás költségeit rád fogják terhelni. Vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.
nov. 24. 09:42
 2/2 anonim ***** válasza:
56%

Simán ne vedd át, visszamegy az eladónak, te meg visszakapod a pénzed. Az első butaságot ír.

Ami történhet az max annyi hogy az eladó bunkónak fog gondolni.

Máskor jóval az alkalom előtt vedd meg a ruhát, vagy menj el boltba, mert a vinted ilyen, az eladónak nem kötelessége azonnal feladni neked a csomagot, van rá x napja, a szállítási időről meg nem is tehet. Vagy érdemes ilyenkor előre egyeztetni, mielőtt megveszed, hogy mikor tudja feladni.

nov. 25. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!