Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vinteden rendeltem, ha nem...

Vinteden rendeltem, ha nem veszem át vissza kapom a pénzemet?

Figyelt kérdés

Vettem egy alkalmi ruhát, a lány több mint 1 héttel később adta fel a csomagot, a szállitás 2 hét volt…. Így majdnem 1 hónapig jött a csomag. Közben az alkalom amire vettem volna a ruhát már elmúlt. Így már nincs rá szükségem és a mindennapokban nem tudom hordani.

Ha nem veszem az a csomagot, akkor vissza kapom a termék árát és a postaköltség árát is?

nov. 24. 09:02
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Automatikusan nem, és a szállítás, illetve a visszaszállítás költségeit rád fogják terhelni. Vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.
nov. 24. 09:42
 2/6 anonim ***** válasza:
30%

Simán ne vedd át, visszamegy az eladónak, te meg visszakapod a pénzed. Az első butaságot ír.

Ami történhet az max annyi hogy az eladó bunkónak fog gondolni.

Máskor jóval az alkalom előtt vedd meg a ruhát, vagy menj el boltba, mert a vinted ilyen, az eladónak nem kötelessége azonnal feladni neked a csomagot, van rá x napja, a szállítási időről meg nem is tehet. Vagy érdemes ilyenkor előre egyeztetni, mielőtt megveszed, hogy mikor tudja feladni.

nov. 25. 06:38
 3/6 anonim ***** válasza:
63%

"Simán ne vedd át"

Sajnos ez egy igen elterjedt proli szokás...

nov. 28. 11:35
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

2-es vagyok, sose csináltam ilyet, nem is tervezem, szimplán a kérdésre válaszoltam. És mint látod, azt is leírtam, hogy ez lényegében bunkóság. A kérdezőnek kellett volna körültekintőbbnek lennie, mielőtt vásárol, de ha már így alakult, akkor számára az a legegyszerűbb ha nem veszi át.

nov. 28. 13:47
 5/6 A kérdező kommentje:

Végül csak sinán nem vettem át a csomagot, a termék árát, a vevővédelmi díjat és a szállítás teljes összegét viszautalták a kártyámra.

Nem szívesen tettem én sem, de mielött megvettem a lánytól megkérdeztem h hamar fel a tudná adni, erre igennel válaszolt, majd az utolsó nap feladta, amikor meg rákérdeztem miért ilyen későn válaszra sem méltatott, a szállítás túllépte az eéőre tervezettet, ami egy pulcsi esetében nem zavart volna, de egy alkalmi ruhával nem tudtam volna mit kezdeni, hiszen egy konkrét napra vettem volna meg.

jan. 25. 12:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Magyarul hasznos választ adtam a konkrét kérdésre, mégis le lettem pontozva. Olyan jó érzés ez :D
jan. 25. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!