Melyik a legjobb befektetés, ha van 138 millió forintom?
Figyelt kérdés
tegnap 19:40
A kérdező szavazást indított:
Ingatlan
Értékpapír
Állampapír
Tőzsde
Bankban lekötve tartani
12 szavazat
1/17 anonim válasza:
Nekem nincs ennyi, 100 alatt van csak, de én az állampapírok után a tőzsdét választottam. Nyilván kell hozzá némi tudás, de azt szerintem meg lehet szerezni. Ill. attól is függ, hogy mennyi kockázatot vagy hajlandó vállalni.
2/17 anonim válasza:
Én egy családi házat építenék belőle, de ha nincs még telek a mai világban nem biztos hogy elég lesz.
3/17 A kérdező kommentje:
Örököltem egy építési telket, amit felmérettem ingatlanszakértővel, és ennyi az értéke.
Építkezni nem tudok rá,mert nincsen annyi pénzem, az meg nem jó befektetés, ha ott áll üresen.
Valami olyan befektetést keresek, ami jó hozamot hoz.
tegnap 19:48
4/17 anonim válasza:
Nem egy dologban kell gondolkodni, diverzifikálni kell.
5/17 anonim válasza:
Keress egy értelmes, független nem banki alkalmazott pénzügyi tanácsadót. (Mondjuk kiszamolo.hu-t)
Ő felméri az igényeket és segít kialakítani egy portfóliót.
Ennyi pénznél tanácsot kérni 50-100ezer forintért kerekítési hiba.
6/17 anonim válasza:
vagyis csak egy telked van és nem 138m Ft-od.
7/17 anonim válasza:
Először el kéne adni, utána lehet duplázni a Victory módszer segítségével.
8/17 anonim válasza:
bolond meg a pénze gyorsan elválik egymástól
9/17 anonim válasza:
Na...
NINCS 138M-ed! TALÁN ér annyit a telek, TALÁN többet, TALÁN semmit!
10/17 anonim válasza:
előbb találj vevőt a telekre, aki ki is fizeti és nem csak hiteget. Aztán térjünk vissza rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!