Mit tudtok a SkyWay részvénybefektetési lehetőségról? (többi lent)
A napokban hallottam erről a lehetőségről, egy most induló cégről van szó aki 39éve készül a piacra lépni új ötletekkel, szabadalmakkal. Erről a cégről van szó:
[link] 1 dollárért 400 részvényt kapnék ami jövőre a tőzsdére lépéskor 1$/részvény áron kerül ki.
Csak kérdés, hogy mennyire biztos, hogy kikerül? Tudtok róla valamit? Május 1-ig vannak ezek a feltételek, próbáljatok minnél többen véleményezni, hogy időbe tudjak dönteni. Idáig akivel beszéltem és befektetett, mind nagyon bizakodóak voltak és több ezer dollárt is befektettek.
"Azon a berlini kiállításon 100 méteres környezetében ott volt a SIEMENS, ALSTOM, HITACHI, BOMBARDIER és még sorolhatnám, oda nem lehet véleményeket kiállítani, mert a legvastagabb pontodon harapnak keresztbe."
Kibérelsz egy standot mondjuk 10.000€ért.
A kutyát nem érdekli, hogy amit ott te kiállítasz a megvalósítható-e vagy sem.
Ezért sem lehet érv, hogy kiállításon voltak.
A pénzügyi rendszerük és a cégeik felépításe mind csalásra utal. A technológia múszaki csőd.
Csak a vak nem látja.
Azt az állítólagos 400000 embert jól átverték.
Volt már ilyen korábban. Kairos, questra, stb...
A cég aláírt szerződéseket hazudik be, amelyekről csak a cég honlapján lehet olvasni, semmiféle kormanyzati hivatalos bejelentés nincs ezekről, pedig ilyen új technológia alkalmazása esetén lennének hivatalos nyilatkozatok.
De semmi.
Ezt sosem fogják tudni eladni senkinek...
Helloka!
Azért jöttem ide, mert már évek óta hallgatom a skyway-ről, hogy szerződéseket írtak alá, épül a vonal, stb.
Na most, ez évekkel ez előtt volt.
Hol tart most a projekt?
Gondolom, sehol, csak valami szar bemutató anyag van, amit elhiszel, ha elég hülye vagy.
Volt 1 kedves ismerősöm, aki FB-n hirdette, azaz teszi még ma is, minden egyes nap, meguntam, rákérdeztem, hogy hol van az épülő vonal, ha már 1-2 éve ígérgetik.
Erre törölt az ismerősei közül.
Ma direkt ránéztem és valami látvány tervet tett ki, mint bizonyíték.
Hát, nem tudom...
Egy ilyen látványtervet egy szakértő mondjuk pár óra alatt megcsinál.
Ja, eltelt vagy 3 év.. :) :)
Ha nem az ismerősöd FB oldalán meg fórumokon keresnéd a híreket hanem ott ahol vannak, sokkal több valóságot láthatnál látványtervek helyett.
Ha nem csak a cég saját honlapját olvasgatnád, ami tele van hazugsággal, talán te is megértenéd miért csalás az egész.
Pont nem egy csaló cég saját weblapján fogod megtudni az igazságot...
Az a helyzet MonkeyDog, hogy a tudásod amivel leleplezted a KairosQuestra csalasokat, kevés ahhoz hogy megérstd mi a SkyWay. Bennük amúgy egyetértünk, nekem elég volt egy óra erre négy évvel ezelőtt, többet nem is foglalkoztam vele. Biztos lehetsz benne, hogy nem csak a hivatalos oldaláról szedtem infót az eltelt három évben, de nem is hagytam magam átverni a behindmlm, onliner, inwestblog, penzugyi-tudakozo meg hasonló oldalaktöl. Téged se fognak kártalanítani ha bedőltél a szakértelmüknek. Amúgy nekem teljesen mindegy támogatod vagy nem ennek a technológiának a létrejöttét, én megtettem, nem rajtad múlik a sikere. Igazad van, rajtam sem. De én legalább részese leszek, ha lesz. Lesz!
És most jöhet a szaxerű válasz hogy nem lesz, mert csalás, mertcsak. Jaj.
Az a helyzet, hogy a világon mindenhol (szakmai körök) csalásnak nevezik.
Az általad emlegetett kiveséző oldalak eddig minden csalás esetében telibe találtak. Logikusan leírják az egészet, szépen végigmennek rajta és rávilágítanak minden dologra.
Biztos csak pont szerencséjük volt.
Mindig.
Aham...
Eddig minden csalásban pont így reagáltak az agyhalottak a figyelmeztetésekre, mint te most.
Korábban is és most is azoknak lesz igaza, akik csalásnak gondolják.
Tudod, vannak erre utaló jelek, amiket az aluliskolázottak egyszerűen képtelenek észrevenni.
Ők menetrend szerint csak azt a bullshitmarketinget képesek mantrázni, amit a cég a szájukba köpött.
A szakma nem foglalkozik vele, mert ez a technológia teljesen alkalmatlan arra, amit felvázoltak.
A cég bekamuzik szerződéseket.
Építettek a sok hülyének egy vidámparkot hadd higgyék azt, hogy valóban csinál valamit a cég.
Bőven tellett rá a befizetésekből.
Már most biztos vagyok benne, hogy még a 4millárd dolláros onecoin csalást is überelni fogja ez a csalás.
Sehol-szigeteki cég részvényeit árulják, amit egy dubaji bankon keresztül gambiába utalt pénzzel lehet megvenni.
Akinél már itt nem szólal meg a vészcsengő, az igen-igen ostoba.
Arról van szó, hogy te és a hozzád hasonlók egyszerűen nem akarják látni as fától az erdőt.
Az általam leírtak szakmai, megvalósítási részére semmit nenm reagáltál, helyette mellébeszélsz.
Miért nem foglalkozik vele a szakma?
Miért nem olvasni semmilyen szakirányú oldalon erről a "forradalmian új" szállítási technológiáról?
Miért hazudnak be államokkal, városokkal kötött szerződéseket?
Hol vannak a hatástanulmányok?
Hol vannak a többezer kilométeres futástesztek, amelyeket független műszaki elemzők felügyeltek?
A gambiai bankolást olyasvalaki írta le, aki végigment a folyamaton. Már csak utalnia kellett volna. A befizetéseket "jogi szolgáltatás" címen könyvelték volna el.
Aki szerint ez az egész egytisztességes üzlet az vagy síkhülye, vagy vastagon benne van csak játssza a hülyét...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!