Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tudtok a SkyWay részvénybe...

Mit tudtok a SkyWay részvénybefektetési lehetőségról? (többi lent)

Figyelt kérdés

A napokban hallottam erről a lehetőségről, egy most induló cégről van szó aki 39éve készül a piacra lépni új ötletekkel, szabadalmakkal. Erről a cégről van szó:

[link] 1 dollárért 400 részvényt kapnék ami jövőre a tőzsdére lépéskor 1$/részvény áron kerül ki.

Csak kérdés, hogy mennyire biztos, hogy kikerül? Tudtok róla valamit? Május 1-ig vannak ezek a feltételek, próbáljatok minnél többen véleményezni, hogy időbe tudjak dönteni. Idáig akivel beszéltem és befektetett, mind nagyon bizakodóak voltak és több ezer dollárt is befektettek.

2016. ápr. 25. 21:48
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
54%

EGY FILLÉRT SE TEGYEN BELE SENKI!!!

Röviden: Nagyon ügyesen megcsinált pofátlan ÁTVERÉS!

Akkor most gondolkozzunk logikusan...

1. Ha egy cégnek pénzre van szüksége, akkor azt nem magánemberektől szedi össze, hanem erre ott vannak a bankok!

2. A bankok a "befektetőknek" ígért haszon töredékéért (kamat) adják oda a pénzt.

3. Egy ekkora céggel, ilyen nagyszabású projekttel tele lenne a média, de semmi hír nincs róluk.

4. Semmilyen hiteles videót vagy megbízható referenciát nem mutattak. (A promóciós videókat hagyjuk inkább...)

5. A tőzsde nem így működik, NAGYON NEM!

6. Már nagyon sokan álltak elő kísértetiesen hasonló átveréssel.

2016. aug. 19. 20:49
 2/55 anonim ***** válasza:
37%
ne hallgassatok erre a 6 pontos beszűkült látókörű ipsére, megéri a skyway !!! :)
2016. aug. 28. 09:18
 3/55 anonim ***** válasza:
61%
Nem vagyok beszűkült! Pont, hogy alaposan utánanézek valaminek, mielőtt felelőtlenül beleugrok! Számomra ez a leghitelesebb cikk erről a cégről: [link]
2016. aug. 30. 21:25
 4/55 anonim ***** válasza:
31%
Akkor így jártál majd fogod a fejed hogy kimaradtál, amikor mi már gazdagok leszünk, mert ott voltunk éa minimális befektetéssel nagy tőkére tettünk szert !!!
2016. aug. 31. 07:46
 5/55 anonim ***** válasza:
46%
Ez elmondja az igazságot a SkyWay-ről: [link]
2016. szept. 7. 11:00
 6/55 anonim ***** válasza:
36%
Persze majd még egy 3 oldalas kis hülye szövegnek kell hinni amit 1-2 unatkozó károgó összeállított :) :) Próbálkozzatok csak fanyalgók! Kimaradtok, így jártok! Meg is érdemlitek! SkyWay 4ever!!!
2016. szept. 8. 06:44
 7/55 anonim ***** válasza:
34%
Bárhogy kutakodtok a neten, és gyártjátok a fanyalgó, rosszindulatú kreálmányokat, a SkyWay a jövő! S aki benne van, az győztes! Aki kimarad, lemarad! Már Putyin is rábólintott, kezdődhet Oroszországban az építés!!! Vigyázz jövő, érkezik a SkyWay!!!
2016. szept. 8. 06:49
 8/55 Dalynda0318 válasza:
50%

[link]

Ha mar itt is szo van róla akkor......

2016. szept. 15. 22:18
 9/55 anonim ***** válasza:
27%
Én tegnapelőtt fizettem be egyszerre 2 havi törlesztőt a részvényekért :) SkyWay a jövő !!!!!
2016. szept. 20. 06:47
 10/55 nagyiren válasza:
34%
Teljesen mindegy,hogy ki mit mond,vagy gondol,ez a projekt elindult,egyelőre működik,személyesen láttam,Berlinben a kiállításon ott voltam,láttam,hallottam a reakciókat.Tulajdonképpen ha csak az Oroszokat hálózza be a rendszer,már akkor is nyerőek a részvények.Egyébként az egész rendszer a kis befektetőkre épül,mivel eleinte sem a nagyok,sem a bankok nem hittek a megvalósításban,most pedig utólag meg már nincs rájuk szükség,ugyanis a kis emberek valamiért jobban szeretnének olcsóbban,kényelmesebben,biztonságos abban,gyorsabban utazni.Vegyünk egy egyszerű példát:Terror támadás,az- az robbantás esetén a meglévő,vagy a most készülő Kínai szuper járművek közül egyedül a sky way nál a legkisebb a halálozási arány,max,14fő.Amennyiben valaki veszi a fáradságot,és valóban komolyan utána néz a ennek a cégnek,az láthatja,hogy valóban vannak MLM-m-es részletei,de ezek nem kötelezőek,evvel is csökkentve a kockázati tényzőt.Előző hozzászólónak szerint a tőzsde nem így működik" Hát akkor hogyan is??Tudomásom szerint valahonnan pénzt kell szerezni,hogy valamit elő tudjak állítani,hogy asztán abból tudjak profitálni,pl,MOL RT,vagy vegyük alapul a szél energiát,mert ugye most a tv ezt reklámozza,vegyen részvényt 4900ft-ért,amennyiben 1,4.milliárd forint értékű részvény vásárolnak,úgy a cég mehet a tőzsdére,és nagyvonalúan az év végi osztalék öl ad 20.százalékot.Aki nem hiszi járjon utána.
2016. okt. 18. 11:25
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!