Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tudtok a SkyWay részvénybe...

Mit tudtok a SkyWay részvénybefektetési lehetőségról? (többi lent)

Figyelt kérdés

A napokban hallottam erről a lehetőségről, egy most induló cégről van szó aki 39éve készül a piacra lépni új ötletekkel, szabadalmakkal. Erről a cégről van szó:

[link] 1 dollárért 400 részvényt kapnék ami jövőre a tőzsdére lépéskor 1$/részvény áron kerül ki.

Csak kérdés, hogy mennyire biztos, hogy kikerül? Tudtok róla valamit? Május 1-ig vannak ezek a feltételek, próbáljatok minnél többen véleményezni, hogy időbe tudjak dönteni. Idáig akivel beszéltem és befektetett, mind nagyon bizakodóak voltak és több ezer dollárt is befektettek.

2016. ápr. 25. 21:48
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
0%

mondjuk a Skyway-nak szerintem pont annyi köze van a közlekedés innovációhoz mint a Kairosnak, a valósághoz meg annyi mint a Barátok köztnek:)

Az a pénz amit nem keresek meg az nem veszteség ám, a veszteség az amit elveszítesz, a nevében is benne van. de majd úgyis megtudod:))

2018. okt. 26. 00:22
 32/55 anonim ***** válasza:
75%
Aha. Arra a két linkre amit betettem viszont érdekes módon nincs reakciód, de abban biztos vagy hogy semmi köze a közlekedési innovációhoz. Amikor a japán high-tech múlttal, kultúrával es büszkeséggel az van a Tokyo tv-ben, hogy 3000 kiállító közül kiemelkedett és rengeteg érdeklődőt vonzott a SkyWay standja, es itt van egy belorusz fejlesztés, amely a közeljövőben drámaian megváltoztathatja az útjaink kinézetét. Azok se értenek hozzá, bezzeg te itt a világ közepén ontod az észt. Persze nekem aztán tök mindegy, meg a Skywaynek is. Úgyhogy örülök hogy okosat fórumoztunk.
2018. okt. 26. 07:53
 33/55 anonim ***** válasza:
24%

Most őszintén mit lehet rá mondani?

Ember ez az intenet, itt órás fejtegetéseket lehet találni a laposföldről, és az hogy hiszel e benne az már a saját intelligenciádra van bízva. Te most ebben hiszel nincs is ezzel semmi gond, ha viszont másokat is ebbe ráncigálsz be akkor viszont egyszerű bűnöző. Azzal sincs semmi gond valószínű még el sem ítélnek mert nagyon a szürkezónában mozog ez a dolog mindig akárhogy próbálják törvényekkel tisztába tenni. Csak azért legyél tisztában hogy mi vagy, mert különben csak egyszerű hülye maradsz:)))

2018. okt. 28. 00:46
 34/55 anonim ***** válasza:
Ember, pontosan te bizonygatod, hogy márpedig a föld lapos. Sem én, sem a japán tv riportere nem a Googleból a “SkyWay scam” beírásával tájékozódik a behindmlm meg inwestblog oldalakról otthon a fotelből, hanem odamentünk es beleültünk a prototipusba, nekem se tolták be a szobámba. Te meg erőlködsz hogy márpedig ilyen nincs, mit lehet erre mondani. Milyen hitről irogatsz? Miben nem kéne hinni, a gravitációban, a légellenállásban, sebességben, kilowattban vagy a kerékben? Ember, ez nem teológia, ez fizika, Junickij és 800 mérnök nem fórumozik hanem megcsinálja. Elég szomorú hogy olyan világot élünk, ahol félmillió ember összefogása kellett 200 országból, hogy végre teret adjon egy embernek akinek van 70 évesen tudása es ereje ahhoz belecsapjon a konzervatív, korrupcióval átitatott lecsóba. Nem pofázni arról hogy a dolgoknak hogy KÉNE lennie, hanem megoldást mutatni. Azon a berlini kiállításon 100 méteres környezetében ott volt a SIEMENS, ALSTOM, HITACHI, BOMBARDIER és még sorolhatnám, oda nem lehet véleményeket kiállítani, mert a legvastagabb pontodon harapnak keresztbe. Hiába jelenik meg a hülye minden második mondatodban mint érv, ne ringasd magad, az a tudás amivel a Kairos átverést fel tudod ismerni, kevés ahhoz hogy megértsd mi a SkyWay.
2018. okt. 28. 07:55
 35/55 anonim ***** válasza:

Pont ez miatt a populista blődség miatt átverés, mert ugye mindenki a világösszeesküvés része. Én nem hiszek a a japán riporternek pedig biztos tudja mert a japán hih-tech nemzet, de a következő félmondatodban azokat a high-tech cégeket vádolod világösszeesküvéssel, mert ezeknek a cégeknek a mérnökei azon dolgoznak, hogy drágábban és környezetszennyezőbben gyártsanak, hogy a keményen dolgozó kisembert nyomorban tartsák. De jót ez a jóságos nagypapa mosolyú zseniális tudós aki megment majd minket kisembereket és még gazdagok is leszünk.

Na a skyway ezt kommunikálja és ti ezt hiszitek el. Azt hogy egy kétszemélyes kis műanyagdoboznak kötött-pályán kell közlekednie mert az gazdaságos:)

Amúgy az öregnek azok a videoi tetszenek amiben Elon Muskot oltogatja

2018. okt. 28. 11:04
 36/55 anonim ***** válasza:
57%

Eszem ágában sem volt összeesküvés elméletekről írni, pont az ellenkezőjéről. Az viszont tény, ha pl a SIEMENS milliárdokat fektetett egy technologia kifejlesztésébe, akkor igyekszik azt eladni hogy vissza jöjjön az ára. Ezek nagyon nagy pénzek, és ugye nem átlagemberek döntenek róluk. Pont. Ilyen buktájuk pl a mágnesvasút koncepciójuk. Nyilván ők sem örülnek egy olyan jármű prototípusának, amely 6 személyt szállít el 450 km/h sebességgel ugy, hogy közben (átszámítva) 8 litert fogyaszt ennél a sebességnél. Vagy hogy 100km-re 100km/h sebességgel 100 embert elszállít 10 liter üzemanyagból (energiából). A pálya megépítése meg nem hogy a mágnes vasútnak hanem a klasszikusnak is töredékébe kerül, a jármű pláne. Biztonságosabb, környezetbarátabb, menetrend se kell. Es semmi fizikai csodát nem csinált, csak az aerodinamikát változtatta meg azzal, hogy a magasba vitte, és nincs tükörhatás a földön. No meg pár “apróságot”. A repülő utasra lebontva 20 szor annyi CO2 t bocsajt ki mint a vasút, ennek meg 15x kevesebb energia kell mint a vasútnak. Es még sokáig lehetne folytatni. No ezt ertette meg többek közt a japán tudósító (gondolom a CC gombot megtaláltad a videónál), es ha ott lettél volna, láttad volna a különbséget a többi kiállító megközelítéséhez képest. Amúgy meg egyáltalán nem (csak) a vasúttal kell összehasonlítani, a “húrvasút” egy hibás magyar fordításból ered, sem oroszul sem angolul nincs ennek megfelelője, string transport es string technology van, uniBike, uniCar, uniBus, uniLot...

Es még valami. Közel sem arról van szó, hogy Junitskiy a jóságos mérnök, a többi meg szemét. A Nokianak vagy a HP nek is remek mérnökei voltak (vannak) és mentek egy irányba, okositották a telefonokat. Erre jött (a területen ismeretlen) Jobs, kinyírt 1000 mérnököt 3 ev alatt es létrehozták az IPhone-t. Nem kellett sokat kitalálnia, csak mas sorrendbe tenni a meglévő innovációkat es teljesen más lett az eredmény. Persze sok mérnök es cég hangosan röhögött rajta 2007ben, a folytatást tudod. A világ legnagyobb kötöttpályás kiállítás végén Berlinben azt láttad, hogy több ezer ember zsufolodik a tömött S-bahnokba, a csúcs menedzserek meg ötven méteres sorban állnak a taxikért (ők ugy azert mégsem utazhatnak). Nagyon nagy a különbség az elképzelés es a valóság között, van itt mit innovalni. Amúgy meg van 40.000 km gyorsvasút a világon (60% Kínában), 1.000.000 km vasút, es 35.000.000km autóút, van itt még mit tenni. Persze beállhatsz Musk mögé is, pénzzel is, az jobb showman. Az ő mérnökei ujraértelmezik majd a metrófúrást, a világűr nyomáskülönbségének problémáját fogják a földön megoldani, aksikat fejlesztenek, el lesznek vele, addig ezt Junickij előfeszített húrokkal a sinekben es jobb aerodinamikaval már megoldotta.

2018. okt. 28. 13:35
 37/55 anonim ***** válasza:
No ráadásul most olvastam vissza hogy kértszemélyes dobozokról írtál, tehát te a 2016os Innotransnál tartasz, én meg a 2018asról beszélek. Hm, ez így valóban tartalmas időtöltés volt.
2018. okt. 28. 14:47
 38/55 anonim ***** válasza:

Erről beszéltem pont amit itt most eladtál ezért átverés:))

MLM-ben gyűjtenek pénzt = átverés.

Populista lózungok = átverés.

"- csúcs menedzserek meg ötven méteres sorban állnak a taxikért (ők ugy azert mégsem utazhatnak). Nagyon nagy a különbség az elképzelés es a valóság között, van itt mit innovalni."

ezt nem is értem mire vonatkozik ez, proletár forradalmat is szervez a cég?

Bár ahogy írtad az öreg mindenhez IS ért:)

Látom te igen aktív vagy ebben, voltál a kiállításon(mondjuk ezzel akkor rögtön meg is van a megoldás miért van tömeg a standjukon vagy segítsek így is) gondolom akkor az orosz vidámparkjukban is voltál? Amúgy oda olyankor szednek belépőt vagy bármi lóvét?

2018. okt. 28. 22:17
 39/55 anonim ***** válasza:

Szednek belépőt, persze, minden játékra külön. A törpék simogatásánál már en is kiakadtam, hogy miért fizessek még ezért is 42 centet, de pont Junickij volt az ügyeletes jegyszedő akkor, es könnyezve kért hogy értsem meg valamiből meg kell élnie, és még a UniBus kilincsére is muszáj pénzt összeszednie ma, megsajnáltam, fizettem, nem is kértem vissza az 50 centből. Az már nekem is gyanús volt mikor utánna odajöttek az átverés szervezői es figyelmeztetettek hogy ezt azert ne mondjam el a magyar fórumon, ott ritka okosak vannak, jobb lenne ha azt írnám jól megy a szekér és a törpék simogatasa legalább ingyen van, igy majd könnyebben tudnak balekokat beszervezni. Most mégis be kellett vallanom, nyomta a lelkiismeretemet. Hallottam hogy olyan létezik.

Annyira okosak az érveid, hogy meggyőztél. Majd szólj ha valami innovatív terved lesz, meg fogom nézni. Addig is jo guglizást, olvass sok tényszerű elemzést a fotelből. Két év múlva azert nézz vissza ide, folytatjuk. Persze, tudod hogy nem lesz két év múlva. Két évvel ezelőtt sem volt két év múlva. Remelem benned megvan az a képesség amit az első kommentedben számon kértél rajtam, hogy ha esetleg két év múlva is lesz történet, képes legyél belátni hogy hülye vagy.

2018. okt. 29. 07:32
 40/55 anonim ***** válasza:

:))) na végre valami

mostantól két év? rendben benne vagyok.

Kíváncsi leszek, na nem a cégre azt már most borítékolom, hanem hajlandó leszel e beszélni róla:)

2018. okt. 29. 09:40
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!