Mit csinálnál ha hirtelen lenne 2millió forintod?
Befektetés vmilyen üzletbe (mibe?)
Felhasználnád lakás/autó/nyaraló vásárlásra (egyéb nagy értékű vagyon)
Elszórakoznád-nyaralás, buli, extrém sportok... (esküvő, nászút)
Bar nem engem kerdeztel: en speciel a hazunkre felvett hitelt fogom visszafizetni belole az meg nehany ev, utana meg majd meglatjuk.
Igy is egy evben 2x megyunk nyaralni, februarban a Kanari -szigeteken voltunk, most meg Olaszorszagba megyunk, amit kitalalunk megvesszuk, (pl. csak az etkezoasztal, amit kivalasztott az asszony, kabe egymillio volt, a konyha 5 millio stb.)
Majd ha osszegyulik egy nagyobb osszeg, mondjuk 50-60 millio, akkor elgondolkodunk rajta hogy mibe fektessuk. Valoszinuleg ingatlanba fogjuk.
Gondolkom befektetésen, de még nem találtam semmi olyat, amibe szerintem érdemes lenne pénzt tenni. De úgyis el fog majd menni nagy része lakásra, meg a gyerekekre. Amúgy szoktunk menni nyaralni, szórakozni, szóval ez nem pénzmegvonás, csak megtakarítás.
A pénz amúgy nagy nyugalmat és biztonságérzetet ad, hogy tudod, hogy nem lesz semmi gondod akár évekig sem, ha mondjuk megszűnik a munkahelyed. A mindennapi életben sokat segít, ha van az embernek félretett pénze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!