Mit csinálnál, ha hirtelen visszarepülnél az időben 1980. 01. 01. 00:00-ra az NDK-ban (Kelet-Németország) egy kis faluban egy ház padlására? Azokban a ruhákban, és azokkal a dolgokkal, amik éppen vannak a zsebedben?
Figyelt kérdés
2010. márc. 19. 22:19
1/7 anonim válasza:
Lefeküdnék aludni mert már pizsiben vagyok:)Még zsebem sincsen:(
2/7 anonim válasza:
Hát, feltételezzük, hogy a zsebemben van a sokkolóm.... meg a PDA-m.... kitalálnék valamit...
3/7 anonim válasza:
Huha:D Egy szál bugyiban vagyok, a laptoppal az ölemben:D Szerintem megismerkednék valami csinos német fiatalemberrel:D
4/7 anonim válasza:
Nincs zsebem,nincs márkám,nem tudok németül.
Aludnék,reggel meg elindulnék munkát keresni egy háznál mert csak 1 márka 50 a sör.
5/7 anonim válasza:
Igencsak fáznék, mert éppen nincs rajtam télikabát. Az emberek meg biztos hülyén néznének rám, amiért egy farkas vicsorog rájuk a pulcsimról, fölötte meg valami "Sonata Arctica" felirat rémisztgeti a nagyérdeműt. Talán még a Stázi is elvinne. Ki tudnám magam magyarázni, pár szót pöntyögök németül, és kérném, hogy vigyenek el a magyar nagykövetségre... Hazatérve meg talán beszélnék az akkor éppen 12 szülinapját ünneplő anyámmal, hogy négy év múlva nem kéne összeállni azzal a sráccal, aki aztán az apám lett.
6/7 anonim válasza:
Épp jangát készülök gyújtani, úgyhogy ott szívnám el :D
7/7 anonim válasza:
Hilfe! Hilfe! Ich möchte eine Cola !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!