Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most nem lennél sikeres a lányoknál, de meggazdagodnál és hirtelen megélénkülne a lányok érdeklődése feléd, mit csinálnál?
Mindet megdugnám az összes testnyílásukba - kivéve a vaginájukba - beleélveznék, és aztán mehetnének a csába...
Rohadt kis pénzéhes qrvák...
Én szegény csajszi vagyok, de nekem nem kellene gazdag fax. Mert azok olyan retkes ri*banc faxok, amilyenek ti lennétek ha gazdagok lennétek, kőbunkók.
Remélem csak viccből írtátok le a kicsinyes bosszútokat. De ha nem kívánom, hogy veletek is így bánjanak a lányok!
Tisztelet a normális fiúknak.
Amúgy én is ezen gondolkodtam, csak így:
Ha találok egy kedves, szerény , szegény fiút, aki hűséges és összeházasodnánk. És ha nyernénk a lottón akkor átváltozna nőket kihasználós bun*kóvá? Vagy ha megtehetné hogy akármely nőt megdughatna, képes lenne engem megcsalni????
És egy kifordult bar*ommá válna?
vagy maradna továbbra is hűséges, megbízható társ?
Mert ha köcs*öggé válna, akkor eleve csak azért rendes, mert nem teheti meg, h minden nőt megdugjon?
Mert ha ez így van, akkor nekem az ideális férfi a gazdag és impotens:D
Szerintetek megváltoznának?
Vagy ez személyiségfüggő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!